To «Κορωπί» στις φλόγες...!!!

Μπορεί να μην πήρε την διαφορά από την ήττα του στον Άγιο Δημήτριο, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τους ανθρώπους του Κορωπίου, οι οποίοι μετά τη νίκη τους επί του Κρόνου με 80-76 στο κλειστό «Γεώργιος Παπασιδέρης», ξέφυγαν με τρεις νίκες από τους Σπόρτιγκ και Εργοτέλη, και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την άνοδο του για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Β' Εθνική.

Αυτή η άνοδος, αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση για την διοίκηση, η οποία κατάφερε να φέρει την ομάδα της Ανατολικής Αττικής από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ, μια ανάσα από

την Β΄Εθνική, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, και φέρνοντας στην ομάδα παίκτες με τεράστια αγωνιστική αξία και προσωπικότητες, όπως ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο Γιώργος Κερασοβίτης, ο Μουράτης Κούσουλας, Γιώργος Μελάς, Γιώργος Τύρλας, Παναγιώτης Υφαντής και αρκετοί ακόμη, μην θέλοντας να αδικήσουμε κάποιον. Επίσης, εκτός από την πολύ καλή δουλειά του Νότη Κονδύλη, ο Φώτης Καρακώστας είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο της ανόδου, και όπως φαίνεται θα φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του κόσμου της ομάδας, ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό, και ώθησε το Κορωπί στην μεγάλη νίκη.!

Keywords
Τυχαία Θέματα