Top-16: Έτσι περνάει ο Ολυμπιακός…

Ο Ολυμπιακός πλέον παρότι στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολο (που ακόμη είναι) κοιτά το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία από πριν. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν πλέον και ψηλότερα καθώς σε ένα ακραίο σενάριο, μπορούν να κατακτήσουν μέχρι και θέση που θα τους δώσει πλεονέκτηα ενόψει "πλέι οφ". Φυσικά για να γίνει το οτιδοίποτε, προυπόθεση είναι να πάρει ο Ολυμπιακός νίκες και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Χίμκι εκτός

και ΤΣΣΚΑ εντός.

Ας δούμε όμως μια μια τις περιπτώσεις...

Τριπλή ισοβαθμία με τους Ισπανούς-

Ανα ο Ολυμπιακός κάνει το 2Χ2 και το ίδιο κάνουν και οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, τότε θα έχουμε ισοβαθμία με 8-6 στις νίκες. Τότε θα μετρήσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα και ο Ολυμπιακός έχοντας κερδίσει και τους δύο στο ΣΕΦ θα πάρει την πρόκριση.

Ισοβαθμία με Ρεάλ, Λαμποράλ και Μπάμπεργκ

Ο Ολυμπιακός αν κάνει 2Χ2 και το ίδιο κάνους και οι Μπάμπεργκ και Ρεάλ, τότε παίρνει την πρόκριση καθώς μένει εκτός η Λαμποράλ, την οποία έχει κερδίσει και στα δύο παιχνίδια, ενώ εκτός θα μείνει και η Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ την επόμενη αγωνιστική.

Περίπτωση πλεονεκτήματος

Αυτή είμαι και η περίπτωση που φαντάζει δυσκολότερη από όλες. για να συμβεί αυτό θα πρέπει ΤΣΣΚΑ και Λαμποράλ να κάνουν 2 ήττες στις επόμενες αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει και τα 2 παιχνίδια που του απομένουν. εκτός αυτού, οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να πάρουν και την διαφορά από την ΤΣΣΚΑ, από την οποία είχαν χάσει με 7 πόντους (92-85) στην Μόσχα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω όπως είπαμε και πριν προυποθέτουν 2 νίκες του Ολυμπιακού, καθώς αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ευχάριστα για τους Πειραιώτες...

Η Βαθμολογία

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-4

Λαμποράλ Κούτσα 8-4

Ολυμπιακός 6-6

Χίμκι 6-6

Μπαρτσελόνα 6-6

Ρεάλ 6-6

Μπάμπεργκ 6-6

Ζάλγκιρις Κάουνας 2-10

Οι επόμενες αγωνιστικές

Η 13η αγωνιστική

Χίμκι - Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζάλγκιρις Κάουνας

Λαμποράλ Κούτσα - Ρεάλ Μαδρίτης

Η 14η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι

Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα

Μπάμπεργκ - Λαμποράλ Κούτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα