Western Conference - Northwest

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

ΠΕΡΥΣΙ: Στην μετά Καρμέλο εποχή το Ντένβερ έχει γίνει μία ομάδα που τρέχει πολύ, ανοίγει τον ρυθμό και σκοράρει πολύ. Αθλητική ομάδα, που πέρυσι έδειχνε ότι μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν από αυτή του 2011, αλλά όταν ήρθε ο τραυματισμός του Γκαλινάρι η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έμεινε πίσω. Στην συνέχεια αντάλλαξε τον Νενέ για τον Μακ Γκι, μία κίνησε που προκάλεσε έκπληξη είναι η αλήθεια, παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση στην περιφέρεια του και μπήκε στα πλέι οφ αλλά εκεί έπεσε πάνω στους Λέικερς

με τους οποίους θα είχε πρόβλημα μέσα στο καλάθι. Παρόλα αυτά πάλεψε την σειρά, την πήγε μέχρι το 7ο παιχνίδι, αλλά αποκλείστηκε.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ: Αν και είναι ομάδα συνόλου πλέον και στηρίζεται πολύ στον πάγκο του, που τα δύο τελευταία χρόνια είναι από τους πιο παραγωγικούς στην λίγκα, θέλει ένα σταρ και ακόμα πιο σημαντικό ήθελε παίκτες που μπορεί πέρα από την επίθεση να παίξουν και άμυνα. Επίσης ήθελε να ανανεώσει τόσο με τον Μακ Γκι όσο και με τον Αντρέ Μίλερ.

Στα Draft: Πήρε τον Έβαν Φουρνιέρ ένα παίκτης ο οποίος είναι φόργουορντ, αλλά από την άλλη μεριά το Ντένβερ έχει πολλούς παίκτες σε αυτή την θέση και ο ίδιος ο παίκτης είναι ένα ερωτηματικό αν θα πετύχει ή όχι. Στο δεύτερο γύρο πήρε τον Κουίνσι Μίλερ, ένα παίκτης που είναι καλός σε πολλά πράγματα αλλά όχι εξαιρετικός σε κάτι, από το πανεπιστήμιο του Μπέιλορ.

Με τους free agent: Έφερε και πάλι τον Αντρέ Μίλερ, μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη είναι η αλήθεια. Στην συνέχεια πήρε τον Άντονι Ράντολφ από την Μινεσότα και στην συνέχεια ανανέωσε με τον Μακ Γκι. Αν και είχε διαφορά στην αρχή με τον παίκτη να θέλει 14 εκ. και την ομάδα να δίνει 11. Ρίσκο η επιλογή εδώ, αν ο Μακ Γκι είναι ο παίκτης που είδαμε στα πλέι οφ πέρυσι με τους Λέικερς ήταν μία καλή επιλογή, αν είναι ο παίκτης που ξέραμε στην Ουάσιγκτον πεταμένα λεφτά.

Το Ντένβερ πιστεύει ότι θα δει τον παίκτη τον περσινό στα πλέι οφ. Και στην συνέχεια πήρε τον Ιγκουαντάλα από την Φιλαδέλφεια, ένα παίκτη που έχει παρουσία σε All-Star αλλά στους Σίξερς ποτέ δεν εξελίχθηκε στον σταρ και τον ηγέτη που περίμενε η ομάδα του, όμως με την παρουσία του και μόνο το Ντένβερ βρήκε ένα παίκτη να δίνει άλλη υπόσταση στην άμυνα. Συν της άλλης πήρε και ένα εξαιρετικό πασέρ. Μεγάλος σκόρερ δεν είναι άλλα στα επιθετικά ριμπάουντ και σε άλλους τομείς θα δώσει πολλές βοήθειες και λύσεις που δεν είχε το Ντένβερ πέρυσι.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: Το Ντένβερ κινήθηκε πολύ καλά στην διάρκεια του καλοκαιριού, κράτησε τόσο τον Μακ Γκι όσο και τον Άντρε Μίλερ και είπαμε ότι έκανε μία σημαντική προσθήκη όπως είναι αυτή του Ιγκουαντάλα, ο οποίος μπορεί να μην γίνει ο ηγέτης της ομάδας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει 35 παιχνίδια στην καριέρα του σε πλέι οφ και την απαραίτητα εμπειρία και ποιότητα για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Είναι επίσης πολύ νεανική ομάδα, μπορεί να μην έχει το ίδιο ταλέντο με την Οκλαχόμα που κινείται στο ίδιο πλάνο, αλλά από την άλλη μεριά έχει βάθος

Keywords
Τυχαία Θέματα