Ακούστηκε και... έξω από το ΟΑΚΑ ο Πέσιτς!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να... νιώθει ήρεμος, έχοντας εκπληρώσει τον αρχικό σκοπό της πρόκρισης στο Top-16, με την εμφατική νίκη, με 87-72, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι Γερμανοί δεν μπορούν να έχουν τα ίδια συναισθήματα. Τόσο το αποτέλεσμα, όσο και η εμφάνιση, ήταν απογοητευτικά για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος ήταν, λογικά, έξω φρενών με τους παίκτες του.

Έτσι εξηγούνται και

οι φωνές του Σέρβου κόουτς, οι οποίες ακούστηκαν και... έξω από το ΟΑΚΑ! Χαρακτηριστικό γεγονός είναι, επίσης, πως την ώρα που οι δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού είχαν ολοκληρωθεί, ο Πέσιτς κρατούσε ακόμη στα αποδυτήρια τους παίκτες του. Επιπλέον, οι πρώτοι που βγήκαν, ήταν ο ίδιος και ο Ρόμπιν Μπένζινγκ, με τον τεχνικό των "Βαυαρών" να κατευθύνεται για τη συνέντευξη Τύπου, και τον δεύτερο να πραγματοποιεί τις υποχρεωτικές δηλώσεις του για την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Και όταν ο Πέσιτς επέστρεψε, φανερά εκνευρισμένος, επεσήμανε πως δε θα μιλούσε παραπάνω από δύο λεπτά στο γερμανικό κανάλι που κάλυπτε τον αγώνα. Δεν είναι, βέβαια, αδικαιολόγητα "πυρ και μανία", καθώς η Μπάγερν βρίσκεται, πλέον, μπροστά στο φάσμα του πρόωρου αποκλεισμού από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα