Ανάλυση Κυριακής (Α1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

*Αήττητος ο Ολυμπιακός
*Χωρίς νίκη μετά την αλλαγή προπονητή ο Ηλυσιακός

Παιχνίδι που είναι θέμα διάθεσης του Ολυμπιακού το σκορ και η διαφορά. Αρκεί να έχει διάθεση. Αν έχει κάνει και 40 και 50π. Αν βαριέται κάνει απλά προπόνηση. Ο Ολυμπιακός που διέλεξε να παίξει μεσημέρι για να πάρουν ρεπό οι παίκτες του μετά αν και είχε την Παρασκευή στο ΣΕΦ

το Μιλάνο για την ευρωλίγκα που νίκησε 82-81. Είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Συνηθίζει να ανοίγει τα σκορ στην έδρα του καθώς μάλιστα παραμένει αήττητος στην Ελλάδα. Πέρασε εύκολα από το Ρέθυμνο παίζοντας καλή άμυνα.

Ο Ηλυσιακός πάλεψε με τον ΠΑΟΚ και ήταν και άτυχος στο τέλος με τρεις χαμένες επιθέσεις (23-33, 44-44, 72-72 στα 40''). Άστοχος με 5/25σ ο νέος Αμερικανός ο Στόγκλιν. Χωρίς νίκη ακόμα με τον Ζευγώλη στον πάγκο πλέον αλλά βελτιωμένος κάπως. Έφυγε ο Σκοτ. Δεν έχει πάγκο. Σαν προπόνηση βλέπει το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο θέλει ο Ολυμπιακός, αν το παίξουμε άσο με -32.

ΙΚΑΡΟΣ - ΑΓΟΡ

Ανοιχτό ματς με αντιπάλους δύο καλές και υγιείς οικονομικά ομάδες που θέλουν να έχουν μια καλή πορεία. Ο Ίκαρος είναι σαν να παίζει σε ουδέτερο καθώς στην Γλυφάδα δεν μαζεύει κόσμο. Στηρίζεται στην άμυνα και έχει καλή πορεία αλλά πρόβλημα στο σκορ καθώς λείπει ο σκόρερ του Κυρίτσης και κλειδί πλέον είναι το τρίποντο. Με τον Άρη στο Παλέ πάλεψε αλλά έμεινε από δυνάμεις στο τέλος που πέτυχε μόλις 8π στην τελευταία περίοδο (59-59, 69-59). Ο ΑΓΟΡ είναι πονηρή ομάδα και εκτός με τα τριποντά της. Σε φόρμα. Με τον Ολυμπιακό είχε μόλις 6/23 και έχασε εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή διπλό.

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΟ

*2/2 με τον Κορωνιό στον πάγκο η Καβάλα

Θέμα διάθεσης του Παναθηναϊκού το -18 με την φιλότιμη πάντως και ανεβασμένη Καβάλα που πέρσι είχε κάνει το μπαμ και είχε στερήσει μισό τίτλο (πλεονέκτημα έδρας) από τον ΠΑΟ.
Η Καβάλα έχει 2/2 με τον Κορωνιό στον πάγκο αλλά όπως είπε και ο ίδιος ο προπονητής της με το νέο έτος ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα! Κοντά στον έμπειρο Παλάσιο. Περιμένει κόσμο. Με το Περιστέρι πήρε την νίκη αν και πήγε πάντως να αυτοκτονήσει καθώς προηγήθηκε με 56-45 και 72-58 στο 34' και έγινε θρίλερ το παιχνίδι (82-79 στα 36'').

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξεπερνά την εσωτερική κρίση με τα διοικητικά. Ήρθε ο Καπόνο, αλλά έχασε τον Σόφο με τραυματισμό. Η ομάδα δεν έπαιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο και είχε την Πέμπτη στην Ρωσία την Χίμκι που έχασε στο πόντο και την πρωτιά στην Ευρωλίγκα. Στηρίζεται στην άμυνα, θέλει να ρολάρει επιθετικά. Υπάρχουν και απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -18

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σπουδαίο ματς και όλα δείχνουν σε γεμάτο γήπεδο με 4.000 κόσμο για τον ιστορικό Απόλλωνα που πλέον μετά το παλικαρίσιο διπλό στο Περιστέρι με τον Πανελευσινιακό σε ματς θρίλερ που προηγήθηκε με 11-21, έχανε και με 59-51 στο 32' και το γύρισε και το πήρε με τάπα στο τέλος, βλέπει και πλεί οφ! Ομάδα με δυνατή έδρα και άμυνα αλλά και με πρόβλημα στο σκορ και γι αυτό έχει μεγάλα μπλακ άουτ και μεγάλες διακυμάνσεις.

Ο Πανιώνιος δεν έπαιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά είναι σε ανοδική πορεία με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο και για το γιούροκαπ αν και αποκλείστηκε νίκησε στην Πολωνία την Τετάρτη την Ζιελόνα. Γύρισε και ο Καββαδάς στο σεντερ και πήρε τον έμπειρο Κις στο πλέι μέικερ στην θέση του Γκιμπς. Θέλει άμυνα και διάρκεια πλέον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, Νο Bet και προτιμάμε το άντερ 148 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα