Ανάλυση Παρασκευής (Ευρωλίγκα)

ΠΑΟ - ΚΙΜΚΙ

Θα κάνει το -5 ο ΠΑΟ; Μπορεί είναι η απάντηση, ο καλός ΠΑΟ όμως. Ο κακός μέχρι που χάνει σε ένα πονηρό παιχνίδι γενικά. Και σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο που Ρεάλ και Φενέρ έχουν το προβάδισμα αν και οι Τούρκοι έχασαν στο Καντού. Ο Παναθηναϊκός θέλει πλέον για να εξασφαλιστεί να κερδίζει εντός έδρας. Αναμενόμενη η ήττα στην Πόλη με την Φενέρ αλλά κακή εμφάνιση(34-26, 58-41) και απλά μείωσε στο τέλος. Σοκ

στην Ελλάδα και ήττα 72-68 από τον Ίκαρο στην Γλυφάδα. Θέλει να αλλάξει τον Άρμστρονγκ. Η ρώσικη Κίμκι είναι ακριβή ομάδα με καλό ρόστερ αλλά κάτι της λείπει και φέτος καθώς δεν έχει διάρκεια και ισορροπία. Με την Ολίμπια δεν είχε πρόβλημα έχοντας διαφορές συνεχώς αλλά δεν ενθουσίασε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κερδίζει ο ΠΑΟ, οριακά με την άμυνα και άσο με -5

ΟΛΙΜΠΙΑ - ΡΕΑΛ

Θα κάνει το -9 η Ρεάλ; Άγνωστο καθώς μπορεί να χαλαρώσει στο τέλος αφού η διαφορά της είναι για 10-15π χαλαρά. Όμως η Ολίμπια είναι μαχητική εντός και μπορεί να μειώσει στο τέλος ειδικά αν χαλαρώσει η βασίλισσα. Η Ολίμπια Λουμπλιάνας άλλωστε δεν περιμένει πρόκριση ειδικά στον όμιλο αυτό αλλά θέλει προσοχή παίζοντας με ενθουσιασμό. Δεν γεμίζει η Χάλα Στόζιτσε. Με την Κίμκι πάλεψε αλλά έχασε εύκολα με μόλις 2/14τρ και παρά τους 27π του Μπέινς.

Η Ρεάλ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και αήττητη στην Ισπανία και θέλει και την 1η θέση. Γύρισε και ο Γιούλ, περιμένει να μπει και ο νέος της σέντερ ο Χετσχάιμερ. Με την Καντού εντός έδρας έκανε περίπατο (41-26, 73-53). Εύκολα εκτός και την Μουρθία στην Ισπανία που είχε και 30π.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θέμα διάθεσης της Ρεάλ το χάντικαπ. Νο Bet με 9π.

ΠΡΟΚΟΜ - ΣΙΕΝΑ

Η Σιένα θα το πάρει το ματς γιατί είναι άτυχη στον όμιλο μέχρι τώρα αλλά το θέμα είναι αν καλύπτει και το -4. Και εδώ είμαστε επιφυλακτικοί. Η Πρόκομ είναι ίσως η χειρότερη ομάδα της ευρωλίγκα αλλά αν την υποτιμήσεις παθαίνεις ζημιές και μην ξεχνάμε ότι λίγο έλλειψε να κάνει το μπαμ με την Μάλαγα με ανατροπή. Συντριβή στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι. Δεν μαζεύει κόσμο όπως παλιά.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας με την μείωση του μπάτζετ δεν είναι η γνωστή Σιένα αλλά στηρίζεται ακόμα στην εμπειρία. Με 34π του Μπράουν γλίτωσε το σοκ εντός με την Σαλόν καθώς έχανε και με 25-39 και 44-54 και επικράτησε στο τέλος σε ματς θρίλερ. Δεν έχει περιθώρια καθώς κουβαλά και την ήττα εντός από την Άλμπα στην πρεμιέρα, αλλά προσέχουμε ότι ήταν άτυχη εκτός με Μακάμπι και Μάλαγα που έχασε στο τέλος και στα δύο ματς από διαφορές και 10π υπέρ της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιένα κερδίζει. Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με -4 οριακό

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Και εδώ κερδίζει εύκολα ή δύσκολα η Κάχα με την κλάση της και καθώς έχει ανάγκη, αλλά το χάντικαπ δεν είναι εύκολο. Η καλή Κάχα το καλύπτει, η μέτρια όχι. Άλλωστε η κροατική Τσεντέβιτα είναι ομάδα με καλούς παίκτες (γυρίζει και ο αρχηγός Τόμας), αλλά έχει κάκιστη χημεία και είναι στον πιο δύσκολο όμιλο. Παρόλα αυτά πήγε δεν μπορείς να την υποτιμήσεις καθώς δέιχνει σημάδια ανάκαμψης και πήγε να κάνει από -1

Keywords
Τυχαία Θέματα