Ανάλυση Σαββάτου (Α1)

ΚΑΒΑΛΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Στην μάχη της παραμονής φέτος και οι δύο ομάδες που είναι αισθητά αποδυναμωμένες και ειδικά η Καβάλα που είχε πέρυσι πολύ καλή πορεία και μπήκε στα πλέι οφ και στην έδρα της θυμίζουμε ότι κέρδισε ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Άλλαξε όμως προπονητή και μείωσε ακόμα περισσότερο το μπάτζετ της και το ρόστερ της είναι μέτριο καθώς δεν έκανε καλές κινήσεις και δεν αρέσει και ας απέκλεισε τον ΑΓΟΡ στο κύπελλο εντός. Θα έχει πάλι δυνατή έδρα και κόσμο αλλά δεν πείθει. Βέβαια αυτά τα ματς θέλει να πάρει.

Από

την άλλη πλευρά ο Ηλυσιακός μείωσε και αυτός το μπάτζετ του που είναι ίσως το χαμηλότερο στην Α 1 αλλά και πέρσι χαμηλό είχε. Πάντως έχει στον πάγκο του τον άπειρο Δημήτρη Παπανικολάου. Θέλει να αναδείξει και νέα παιδιά την φετινή σεζόν και απλά να μείνει φυσκά στην κατηγορία. Ομάδα που πάντως έχει και έμπειρους παίκτες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καβάλα λόγω έδρας έχει το μικρό προβάδισμα αλλά περιμένουμε ντέρμπι και χαμηλό σκορ αφού και οι δύο ομάδες έχουν μέτριο ρόστερ και προβλήματα. Με τους 6π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ επιλογή κατηγορίας Β το διπλό καθώς η αθηναϊκή ομάδα θα παλέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα