Ανοιχτό το θέμα Μπαρτζώκα

Xωρίς βιασύνη θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στο θέμα προπονητή και της παραμονής ή όχι του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο. Η αλήθεια ειναι ότι οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν την τάση να αλλάζουν προπονητές και επίσης ο Μπαρτζώκας είναι μια δοκιμασμένη λύση και χωρίς να κοστίζει ακριβά . Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Ολυμπιακός για δεύτερο χρόνο έχασε τον τίτλο

και μετά από χρόνια φέτος δεν πήρε τίποτα και έμεινε χωρίς τρόπαιο. Αυτά συμβαίνουν. Όμως αυτό που θα μπει στις σκέψεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επόμενη μέρα είναι το γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας δείχνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο κουτσάρισμα και στα παιχνίδια απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Και ακόμα ότι έκανε πολλές ανεπιτυχείς κινήσεις στους αμερικανούς και τους κοινοτικούς (πχ Μπέγκιτς και Σερμαντίνι στην αλλαγή με δύο ίδιους παίκτες και στο τέλος δεν έπαιξε στις σειρές με Ρεάλ και ΠΑΟ ούτε ο δεύτερος).

Ακόμα ο Μπαρτζώκας επικοινωνιακά έχει βρεθεί στην ...πυρά των social media και πάιζει πάντα και αυτό τον ρόλο του. Ομως οι Αγγελόπουλοι δεν παραγνωρίζουν ότι έκανε το πρώτο διπλό στο ΟΑΚΑ σε τελικό η ομάδα τους αλλα στον αντίποδα έχουν δύο χαμένα πρωταθλήματα με πλεονέκτημα έδρας ουσιαστικά (πέρσι από την αρχή και φέτος με το 2-1 μπροστά). Και ότι ο Μπαρτζώκας ξέρει την ομάδα, είναι απόλυτα προσιτός οικονομικά και δεν υπάρχουν και μεγάλα ονόματα διαθέσιμα και σε τέτοια κασέ. Γιατί για παράδειγμα αν πεις φέυγει ο Μπαρτζώκας είναι το ερώτημα ποιόν παίρνεις. Ακούγονται ονόματα όπως Σφαιρόπουλος, Φλέμινγκ(Μπάμπεργκ) ακόμα και ο Κατσικάρης ή και οι Ιβάνοβιτς,Βουγιόσεβιτς. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι και άλλωστε αν είναι να έρθει ένας τέτοιος τεχνικός από τους πρώτους η αλλαγή αν γίνει θα είναι καθαρά θέμα αλλαγής προσώπου και όχι επειδή έρχεται ο καλύτερος ντε και καλά. Γι αυτό είναι νωρίς και όλα είναι ανοιχτά και προσωπική υπόθεση των Αγγελόπουλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα