Απέκλεισαν τον κόσμο του Άρη από το γήπεδο! (photo gallery)

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα πέριξ του Nick Galis Hall, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου "μικρού" τελικού της Basket League, ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, όταν μερίδα του κόσμου των γηπεδούχων αναγκάστηκε να... πηδήξει πάνω από τα κάγκελα, ώστε να μπει στο κυλικείο και τη μπουτίκ του γηπέδου. Τελικά, με παρέμβαση του Νίκου Λάσκαρη, οι πόρτες

άνοιξαν για όλους κι έτσι όσοι ήθελαν μπόρεσαν να βρεθούν στο κυλικείο, για να πάρουν έναν καφέ ή στη μπουτίκ του συλλόγου, για να προμηθευτούν προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας.

Σ' ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών των δύο ομάδων, αλλά και της απόφασης της ΚΑΕ Άρης να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών εις ένδειξε διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν στον δεύτερο αγώνα, καθώς και της συνακόλουθης απόφασης της αστυνομίας να απαγορεύσει τη συγκέντρωση φιλάθλων έξω από το γήπεδο (παρακολούθηση του αγώνα μέσω γιγαντοοθόνων), συνέβη ένα ακόμη ασυνήθιστο, αν μη τι άλλο, γεγονός.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Άρη που βρέθηκαν έξω από το Nick Galis Hall, το κυλικείο του οποίου λειτουργεί κανονικά, είδαν όλες τις πόρτες του γηπέδου να είναι κλειστές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να... σκαρφαλώσουν, προκειμένου να έχουν πρόσβαση εκεί ή στη μπουτίκ του συλλόγου.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΚΑΕ Άρης, η οποία δια του ιδιοκτήτη της, Νίκου Λάσκαρη, ζήτησε να ανοίξουν οι πόρτες και να επιτραπεί η είσοδος στους φίλους της ομάδας, όπως και συνέβη.

Πηγή φωτο: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα