Αποχωρεί ο Διαμαντόπουλος....«σκορπίζει» η μεγάλη παρέα της ΑΕΝΚ!

Τέλος εποχής...

Η μεγάλη παρέα που έφερε την ΑΕΝΚ από τις χαμηλές κατηγορίες της ΕΣΚΑ στην Α1 και στην φετινή πέμπτη θέση στην παρθενική της εμφάνιση στη Basket League ΟΠΑΠ, αναμένεται να «σκορπίσει»

καθώς οι περισσότεροι παίκτες αναμένεται να αναζητήσουν σε άλλες ομάδες την τύχη τους, αποτελώντας ουσιαστικά τα πλέον καυτά ονόματα στην μεταγραφική αγορά.

Ένας από αυτούς είναι ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος μετά απο 7 χρόνια στην ομάδα των Βορείων προαστίων αναμένεται να αναζητήσει σε άλλες πολιτείες την τύχη του. O 31χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους παίκτες κλειδιά στην πορεία της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, και ήταν ουσιαστικά αυτός που με τις 2/2 βολές στο παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Φιλαθλητικό, έστειλε τη Νέα Κηφισιά στην Α1.

Εκτός του Διαμαντόπουλου, και ο Δημήτρης Μενουδάκος ενδέχεται να αποχωρήσει, αποτελώντας ουσιαστικά το τέλος εποχής, καθώς βρίκσεται στην ΑΕΝΚ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της, ενώ εκτός από τον Σάββα Νικητάκη που σταμάτησε την ενεργό δράση, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Χρήστος Πετροδημόπουλος και Θοδωρής Σιούτης που είναι μια ανάσα από τον Φάρο Κερατσινίου, με τον Γιάννη Ψαθά να είναι ο μοναδικός που ίσως συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα