Αποκαλυπτήρια για την Εθνική με Τουρκία...

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων της Εθνικής Ανδρών έφτασε, με την επίσημη αγαπημένη να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (23/6, 18:15) την Τουρκία σε ένα σπουδαίο φιλικό, το οποίο θα δείξει σε ποιο σημείο ετοιμότητας έχουν φτάσει οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φώτης Κατσικάρης.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι η νέα Εθνική, μετά την αποχώρηση των Βασίλη Σπανούλη και Νίκου Ζήση, με τον Γιάννη Μπουρούση να αναλαμβάνει την μπαγκέτα, ως ο παλιότερος.

Δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος με την έναρξη του Προολυμπιακού στο Τορίνο, ενώ απών είναι και ο Στράτος Περπέρογλου, με τους τελικούς στην Ισπανία να ολοκληρώνονται μόλις χθες (22/6).

Αξίζει να σημειωθεί να δούμε αν θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους σε επίπεδο ανδρών οι Βασίλης Χαραλαμπόπολος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 16:00 η Εθνική Νέων Ανδρών, η οποία προετοιμάζεται για να κερδίσει την άνοδο της στην Α' κατηγορία, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Ουκρανία.

Εισιτήρια διατίθενται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, και ισχύουν και για τα δυο παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα