Αποθεώθηκε ο Πεδουλάκης

Ανάρπαστος έγινε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος της φιέστας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χάθηκε στις αγκαλιές των φίλων του τριφυλλιού, οι οποίοι τον περίμεναν υπομονετικά να φύγει από το γήπεδο, ακόμα και μιάμιση ώρα μετά το τέλος της φιέστας. Φωτογραφίες, αυτόγραφα και… αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν, με τον "Άρτζι" να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Πριν από όλα αυτά, όμως, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος μίλησε για τη φετινή επιτυχημένη σεζόν λέγοντας πως "νομίζω

ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Κάθε μήνας που περνούσε, γινόμασταν καλύτεροι. Η ομάδα σφυρηλατήθηκε στα δύσκολα και αυτό μας βοήθησε στους μεγάλους αγώνες. Δεν πιστεύω ότι κλειδί ήταν η άφιξη των δύο νέων παιδιών, αλλά η ομάδα.

Η αλληλεγγύη της, η αγάπη της, η εργασιομανία της. Οι σχέσεις των ανθρώπων από τον πρόεδρο μέχρι… τον φροντιστή. Όλοι είχαμε μία πραγματικά καλή σχέση αλληλοσεβασμού και αυτό έβγαινε στο παρκέ. Όπως είχαμε πει και το καλοκαίρι, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία του Παναθηναϊκού όλα τα προηγούμενα χρόνια", ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρόκειται για προσωπική επιτυχία, είπε: "Είμαι μέρος του συνόλου. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ό,τι ανήκει στο σύνολο, ανήκει και σε μένα".

Αναφερόμενος στον Κώστα Τσαρτσαρή υποστήριξε: "Ο Κώστας είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Πέρα από τους τίτλους και τη διάρκειά του, αυτό που ξεχώρισε είναι το ήθος και η σεμνότητά του. Κι αυτό γιατί συνήθως στην Ελλάδα οι άνθρωποι που δεν κάνουν "θόρυβο" δεν παίρνουν αυτά που πρέπει.

Ο Κώστας ήρθε αθόρυβα, έκανε πολλά πράγματα και βοήθησε σημαντικά φέτος. Ουσιαστικά επιστρατεύτηκε. Ήθελε να σταματήσει από πέρσι. Τον υποχρέωσα να είναι μαζί μας. Κατά τη γνώμη μου ο Κώστας και ο Δημήτρης είναι τα δύο παιδιά του ελληνικού μπάσκετ που έχουν μέσα τους τον περισσότερο αλτρουισμό", ενώ καταλήγοντας μίλησε για την επόμενη σεζόν: "Ήδη έχουμε κάνει μια προεργασία εδώ και μερικές ημέρες. Πιστεύω ότι στο εγγύς μέλλον θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα