Χαμός στην Λιβαδειά...με μηνύσεις για το φύλλο αγώνα (Photo)

Χαμός...μόνο αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει σε όλα όσα έγιναν στην Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά φάνταζε ήρεμο, με την ΑΕΛ να κυνηγάει τη νίκη, και το 15/15 ώστε να δει αν θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο (ναι το είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας της Βοιωτίας), ενώ η Καβάλα έχει εξασφαλίσει εδώ και δυο αγωνιστικές την άνοδο.

Στον αγωνιστικό τομέα

η ΑΕΛ πήρε τη νίκη, με το παιχνίδια να διακόπτεται για 20 λεπτά στην ανάπαυλα των ημιχρόνων, με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση του κλειστού, γεγονός που δεν έγινε καθώς άδειασαν οι τρεις σειρές από τις κάτω θέσεις. Ωστόσο, τα τραγελαφικά έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, όταν σύλλογος της Βοιωτίας δέχθηκε να παραλάβει το φύλλο αγώνα με κάθε επιφύλαξη, κάτι που δεν άρεσε στους διαιτητές οι οποίοι τους αγνόησαν και άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο.

Τότε ο πρόεδρος της ΑΕΛ πήγε στο αυτοκίνητο παρέδωσε το φύλλο αγώνος στους διαιτητές λέγοντας πως δεν το παραλαμβάνει και αυτοί στην συνέχεια το πέταξαν στο δρόμο φεύγοντας. Στην συνέχεια ο πρόεδρος με το ΔΣ και τους δικηγόρους του συλλόγου, βρέθηκαν στο ΑΤ Λιβαδειάς όπου και κατέθεσαν μήνυση στο διαιτητικό τρίο, στον κομισάριο του αγώνα και υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση πως ποτέ δεν έλαβαν το φύλλο αγώνα. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, με τον Νίκο Καφρίτσα να είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος το θέμα και να μην το εγκαταλείψει.

Δείτε σε Photo το φύλλο αγώνα πεταμένο στο δρόμο:

Keywords
Τυχαία Θέματα