Δοκιμάζουν παίκτης 2,29 οι Ουόριορς(pic)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι γνωστοί για το small ball που εφαρμόζει ο προπονητής τους Στιβ Κερ, επιλέγοντας πολλές φορές να χρησιμοποιεί ως σέντερ τον Ντρέιμοντ Γκριν , που μετά βίας φθάνει τα 2,02μ. Παρόλα αυτά η ομάδα των «πολεμιστών» διαθέτει τον Άντριου Μπόγκουτ, τον μοναδικό παίκτη της ομάδας πάνω από τα 2,10μ, και πλέον επέλεξαν στο ντραφτ άλλον ένα, το νούμερο 30 που ακούει στο όνομα Ντέμιαν Τζόουνς.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση στους φίλους του αθλήματος είναι η επιλογή ενός παίκτη 2,29μ να συμμετέχει στο Summer League

του ΝΒΑ με του Ουόριορς. Ναι σωστά διαβάσατε. Η ομάδα του Στιβ Κερ επέλεξε τον Μαμαντού Ν’Ντιαγιέ , όχι όμως αυτόν που ίσως κάποιοι θυμάστε από προηγούμενες σεζόν του ΝΒΑ. Απλή συνωνυμία, καθώς στην Σενεγάλη, την πατρίδα αυτών των 2 παικτών το όνομα είναι πολύ κοινό.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ είναι απόφοιτος του Κολεγίου Ίρβαϊν και την τελευταία του χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα είχε μια πολύ καλή σεζόν με 12,1 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 2,4 μπλοκ, που τον ανέδειξαν σε καλύτερο αμυντικό της περιφέρειάς του. Επίσης να τονίσουμε ότι ο Ν’ Ντιαγιέ έχει άνοιγμα χεριών που φτάνει τα 2,51μ, ενώ καρφώνει με ευκολία χωρίς να σηκωθεί από το έδαφος.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο , οι Ουόριορς, να μην ανανεώσουν κανένα ψηλό τους , ενώ ακόμη και ο Μπόγκουτ υπάρχει περίπτωση να φύγει. Αν πάντως επιλέξουν να πάρουν τον Σενεγαλέζο θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να αντέξει το γρήγορο τέμπο της ομάδας.

Thanks to everyone for wishing me luck as I pursue my NBA dream. I'm excited to say that I'll be going with the Golden State Warriors.

— mamadou ndiaye (@mamadoundiaye14) June 24, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα