Δύο αποχωρήσεις στον Κολοσσό

Η διακοπή της Basket League ΟΠΑΠ ενόψει του All Star Game δίνει την ευκαιρία στον Κολοσσό να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να… ανασυνταχτεί. Ο Βασίλης Φραγκιάς αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές στο ρόστερ του και αν για τη μία ήμασταν σχεδόν σίγουροι (Λάρον Ντέντι), για την άλλη η απόφαση πάρθηκε πρόσφατα, καθώς ο Μασέ Ντουμπέ δεν έπεισε με την παρουσία του.

Οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα τις ρόδου και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της αποδέσμευσής τους. Ο Ντέντι αποδείχτηκε αντιεπαγγελματίας, καθώς δεν εμφανίστηκε στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, χωρίς να εκφράσει μάλιστα κάποια δικαιολογία. Τον Αμερικανό θα ακολουθήσει όμως και ο Μασέ Ντουμπέ, ο οποίος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο.

Πλέον το τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού βρίσκεται στην αναζήτηση δύο παικτών, προκειμένου να καλυφθούν αυτά τα κενά. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει χρόνο στην ομάδα της Ρόδου, όπως και το γεγονός πως με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΣΕΦ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα