Εύσημα κόουτς Κιντ στον «ασταμάτητο» Αντετοκούνμπο!

Στην δημοσιοποίηση των πρώτων (ως τώρα) αποτελεσμάτων της νέας ψηφοφορίας για το All Star Game του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην 8η θέση των γκαρντ της Ανατολής! Στην ομάδα του, ωστόσο, ο διεθνής φόργουορντ έχει την 1η θέση της προτίμησης, τόσο του προπονητή όσο και των συμπαικτών του... Ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού έλαβε τα εύσημα από τον κόουτς Κιντ

και τον αναπληρωματικό γκαρντ, Κένταλ Μάρσαλ, για τη συμβολή του στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Μπακς στη Σάρλοτ, ενώ και ο ίδιος εμφανίστηκε αμέσως μετά γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αρχικά, ο τεχνικός των «Ελαφιών», Τζέισον Κιντ, επισήμανε πως «στην παράταση θέλαμε η μπάλα να είναι στα χέρια του Γιάννη. Παίξαμε ένα σύστημα βασισμένο επάνω του και μας έδωσε πολλά διαφορετικά πράγματα», καθώς ο «Αντέτο» είχε συνολικά 5π. στο έξτρα πεντάλεπτο (από τους 21 του Μιλγουόκι και τους 16 δικούς του στο ματς)! Ο Μάρσαλ, πάντως, αναφέρθηκε στην αμυντική βοήθεια του «Giannis», εξηγώντας ότι «βγάλαμε καλές άμυνες στην παράταση και ειδικά ο Γιάννης ήταν απροσπέλαστος κι έκανε τη διαφορά».

Ο Αντετοκούνμπο, που σκόραρε και το πρώτο καλάθι της ομάδας του στην παράταση, σχολίασε πως «αυτό ήταν το έναυσμα για να βρούμε ακόμη καλύτερο ρυθμό επιθετικά, γιατί στο 4ο δωδεκάλεπτο πετύχαμε μόλις 15π.. Νομίζω πως αυτό το πρώτο καλάθι στο έξτρα πεντάλεπτο ανέβασε το ηθικό των συμπαικτών και το δικό μου. Παρουσιαστήκαμε πανέτοιμοι στην πιο κατάλληλη στιγμή του αγώνα». Λίγο αργότερα, ο «Αντέτο» επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την μεγάλη αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει στη φετινή, 2η σεζόν του στη Λίγκα, καθώς στον λογαριασμό των Μπακς στην ιστοσελίδα twitter, οι άνθρωποι του οργανισμού ανάρτησαν μία δήλωσή του (σ.σ.: φωτό, κάτω στο Gallery), στην οποία ανέφερε: «Θα συνεχίσω να δουλεύω και να προπονούμαι σκληρά. Γνωρίζω πως αν καταφέρω να εξελιχθώ σε έναν καταπληκτικό σουτέρ, θα γίνω ένας σπουδαίος παίκτης σε αυτό το πρωτάθλημα και τίποτε και κανείς δεν θα με σταματά»!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα