Έκπληκτος ο ΛεΜπρον από τα σχόλια των πρώην συμπαικτών του…

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του ΛεΜπρον Τζέιμς στο πρώην «σπίτι» του στο Μαϊάμι θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, ο «Βασιλιάς» θα αντιμετωπίσει την μέχρι πριν από 3 μήνες ομάδα του σε φιλικό προετοιμασίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/10, ζωντανά από OTE Sport 3 HD). Οι Καβαλίερς θα συναντήσουν τους Μαϊάμι Χιτ στη Βραζιλία, όμως η είδηση της ημέρας δεν είναι η πιθανή απουσία του Κάιρι Ίρβινγκ για τους Καβς, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ούτε

καν η πρώτη συνάντηση του ΛεΜπρον με τον Ουέιντ σαν αντίπαλοι, έπειτα από 4 χρόνια συνύπαρξης. Για τον ίδιο τον Τζέιμς, τα «νέα» ήταν ότι άκουσε με έκπληξη κάποια σχόλια των πρώην συμπαικτών του, έστω κι αν πειν από ένα μήνα είχε ακούσει και τον Μάριο Τσάλμερς να πετάει μερικές «σπόντες»... Ο σέντερ των Χιτ, Κρις Μπος, τόνισε μέσα στην εβδομάδα πως δεν έχει μιλήσει με τον ΛεΜπρον από τον περασμένο Ιούλιο, όμως λίγες ώρες αργότερα παραδέχθηκε πως είχαν μία συνομιλία στον γάμο του Ουέιντ, τον Αύγουστο.

Επίσης, ο «CB4» πρόσθεσε ότι «η περσινή σεζόν στο Μαϊάμι δεν ήταν καθόλου διασκεδαστική» και κατέληξε πως «ο νέος συμπαίκτης του Τζέιμς στο Κλίβελαντ, Κέβιν Λαβ, θα δυσκολευτεί πολύ να παίξει στο πλάι του ΛεΜπρον, γιατί δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις μαζί του»... Ο ΛεΜπρον (δεν) απάντησε στη Βραζιλία, λέγοντας πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά. Πάντως, δεν έκρυψε ότι «διαβάζω κάποια λόγια που βγαίνουν από το καμπ προετοιμασίας των Χιτ και πολλά με αφήνουν έκπληκτο. Έχουμε τόση ιστορία μαζί και ό,τι κι αν ακούγεται, δεν μπορεί να διαγράψει όσα πετύχαμε παρέα στο Μαϊάμι για 4 χρόνια». Ο Τζέιμς συμπλήρωσε πως «έχω μιλήσει και με τον Ντουείν (σ.σ.: Ουέιντ) και με τον Κρις Μπος. Αλλά δεν τους έχω δει εδώ και καιρό». Kαι κατέληξε πως παρά την τριήμερη παραμονή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, δεν έχει σκοπό να συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του, παρά μόνο στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα