Ενδιαφέρον για Μπόγρη και Σμιθ

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πέρα από τις προσθήκες των Όλιβερ Λαφαγιέρ και Ποπς Μενσά Μπονσού ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θέλουν να στελεχώσουν την γραμμή των ψηλών τους.

Έτσι, στο στόχαστρο τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί ο άλλοτε «πράσινος» και νυν παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπόγρης

ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον «Δικέφαλο» στο στήθος. Ο Έλληνας σέντερ, ήταν ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες τη φετινή σεζόν, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Eurocup (10,7π. και 6,8ριμπ. μ.ό.) και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον τέταρτο ψηλό στο ρόστερ, με κάποιες συζητήσεις να έχουν γίνει με τον παίκτη που έμεινε ελεύθερο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τον Μπόγρη, στο στόχαστρο για να αντικαταστήσει τον Μπρέντ Πέτγουεϊ, που δύσκολα θα συνεχίσει στο λιμάνι, είναι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Αντρέ Σμιθ, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό αλλά η άρνηση της Βενέτσια έφερε τον Τζαμάριο Μουν στον Πειραιά. Ο 29χρονος παίκτης είχε μια εξαιρετική σεζόν (17,4 πόντους με 62% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 69% στις βολές, 7,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα) και να φύγει ο Πέγουεϊ ενδέχεται να αποτελέσει παίκτη των «ερυθρόλευκων». Θυμίζουμε ότι θεαματικός Αμερικανός φόργουορντ έχει στο συμβόλαιο του όρο αποδέσμευσης από τον Ολυμπιακό μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Σε λίγη ώρα αναμένεται στην Αθήνα ο Ποπς Μενσά Μπονσού, ενώ έντονο ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει για τον Μάκλολμ Ντιλέινι με την περίπτωση του να έχει μπει σε σχετικά καλό δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα