"Ενωμένοι με στόχο τη κορυφή"

Η παραμονή του στον πάγκο του Άρη μπορεί να μην ήρθε όσο γρήγορα ή εύκολα θα περίμενε η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας, όμως στο τέλος τα πάντα κύλησαν ομαλά. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εδώ και μερικά λεπτά ήρθε σε συμφωνία με τους κίτρινους για διετές συμβόλαιο και μίλησε στο basketblog.gr εκφράζοντας τις πρώτες του σκέψεις έπειτα από την ανανέωση αυτή.

Ο "τίγρης" δήλωσε σχετικά:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Η παραμονή μου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι κάτι που επιθυμούσα πάρα πολύ και πιστεύω

πως θα υπάρξει από εδώ και μπρος μια σωστή συνεργασία με τη διοίκηση. Μέσα από αυτή και με τη στήριξη του κόσμου του Άρη, πιστεύω πως θα είμαστε ενωμένοι και θα έρθει πιο εύκολα η ανάβαση στη κορυφή, που είναι κι ο στόχος μας.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Κι όταν λέω όλοι, ενοοώ τους πάντες. Διοίκηση, οργανωμένους, επώνυμους αλλά και ανώνυμους Αρειανούς.

Παράλληλα, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη δημιουργία του Aris Golden Club, το οποίο θεωρώ πως θα αποτελέσει εγγύηση για την ευημερία της ομάδας στο μέλλον όντας μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα προκειμένου ο Άρης να φτάσει και πάλι εκεί που αξίζει πραγματικά να είναι: Στην κορυφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα