"Επιστροφή"... Λάσμε

Το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό καθώς οι δύο θέσεις ξένων παικτών που θα καλύψουν τα κενά στην "πράσινη" ρακέτα συνεχίζουν να προβληματίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη.
Εσχάτως ένας (όχι και τόσο) παλιός μας γνώριμος επέστρεψε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Στέφαν Λάσμε, ο οποίος μετά από περίπου ένα μήνα φρόντισε να ξαναρίξει γέφυρες στο ΟΑΚΑ.

Ο φόργουορντ/σέντερ από τη Γκαμπόν συνεχίζει την προσπάθειά του για εύρεση ομάδας στο ΝΒΑ,

αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του στο summer league πως αξίζει μία ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Έτσι, ο εκπρόσωπός του βλέποντας πως είναι αρκετά πιθανό, πλέον, να μην βρει συμβόλαιο στον "μαγικό κόσμο" επικοινώνησε με την πλευρά των Κυπελλούχων Ελλάδος, θέλοντας, με αυτόν τον τρόπο, να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να… αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπέρβαση… υπομονής και να περιμένουν για λίγο καιρό ακόμα τον Λάσμε, ειδικά από τη στιγμή που η γενικότερη προσπάθεια για την απόκτηση των δύο "ψηλών" έχει καθυστερήσει αρκετά.

Άλλωστε, ο Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ αποτελεί την προτεραιότητα του "Άρτζι" για την κάλυψη του κενού στις θέσεις "4-5", με τον προπονητή των "πρασίνων" να τονίζει με κάθε ευκαιρία πως αυτός είναι ο ιδανικός παίκτης για την κάλυψη της μίας εκ των δύο θέσεων στη ρακέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα