Εθνική Γυναικών: Νίκη και θέαμα

Αυτό θα προσπαθήσει να ψάξει η Εθνική ομάδα γυναικών που αντιμετωπίζει απόψε(24/2) την Ελβετία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά μετά την απρόσμενη και άδικη, όπως εξελίχτηκε η αναμέτρηση, ήττα από τη Ρωσία θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην ουραγό και την αδύναμη ομάδα του ομίλου Ελβετία. Σκοπός της ομάδας είναι αφενός μεν η νίκη

αλλά και αφετέρου να καταφέρει να επικρατήσει με όσο το δυνατόν περισσότερη διαφορά κάτι που θα μετρήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Στα αγωνιστικά θέματα και σε σχέση με την αναμέτρηση της Χαλκίδας κόντρας στη Ρωσία η Εθνική θα παρουσιαστεί με μια αλλαγή καθώς τη θέση της Ζωής Δημητράκου που έμεινε στην Αθηνά λογά τραυματισμού πήρε η Αγγελική Νικολοπούλου του Πρωτέα Βούλας. Ο Κώστας Κεραμιδάς ζήτησε απολυτή προσήλωση, έλεγχο του ρυθμού από την αρχή και συγκέντρωση 100% καθώς Η Ελβετία μπορεί να είναι φαινομενικά η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά αν δεν προσέξουν οι διεθνείς τότε μπορεί να γίνει η ζημιά για αυτό και το τεχνικό επιτελείο αφιέρωσε αρκετή ώρα αναλύοντας στις παίκτριες μέσω βιντεο την αποψινή αντίπαλο της.

Ο αγώνα θα διεξαχθεί στην πόλη του Φρίμπουργκ σε ένα πολύ όμορφο κλειστό γυμναστήριο , χωρητικότητας 2750 θέσεων ,με πολλαπλές χρήσεις καθώς διαθέτει εξέδρες που ανοίγουν και κλείνουν. Όταν οι εξέδρες είναι κλειστές, δημιουργούνται τρία βοηθητικά γήπεδα, ενώ όταν ανοίγουν υπάρχει η κεντρική αρένα με εξέδρες στο πλάι.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 ώρα Ελλάδας χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, αλλά όσοι επιθυμούν να δουν την προσπάθεια της Εθνικής θα μπορέσουν μέσω αυτής της διεύθυνσης: www.youtube.com/watch?v=Eplz5Ef8utc

Keywords
Τυχαία Θέματα