Φαβορί για Καββαδά ο Άρης! (vids)

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, βρίσκεται πλέον ο Άρης. Ο διεθνής σέντερ, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η υπομονή των «κιτρίνων» δικαιώνεται, καθώς φαίνεται πως θα γίνουν πολύ σύντομα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ιθύνοντες

του Άρη, είχαν αποφασίσει να πάρουν το ρίσκο του να περιμένουν τον Καββαδά, μην έχοντας καταφέρει το προηγούμενο καλοκαίρι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά όντες αποφασισμένοι φέτος να τον φέρουν στις τάξεις τους, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τον Αρκαδικό, που ολοκληρώθηκε στην παρουσία του, στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο. Η υπόθεση της μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη βέβαια, δεν εξαρτιόταν ούτε από τον ίδιο ούτε από τη διοίκηση του «Αυτοκράτορα», αλλά τα νέα ήρθαν σήμερα (25/7) και είναι θετικά από το Μεγάλο Λιμάνι για έναν παίκτη, στον οποίο έχει δείξει απεριόριστη εκτίμηση.

Με αυτό τον τρόπο, ο Καββαδάς γίνεται το μεγάλο «στήριγμα» που θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης για τη γραμμή των ψηλών, με τον νεαρό παίκτη να έχει όπως φαίνεται, την ευκαιρία να διακριθεί ως πρωταγωνιστής σε ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος θα επιδιώξει να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο «νεόδμητο» Basketball Champions League. Η τρομερή του χρονιά στον Αρκαδικό, μπορεί να μην κατάφερε να σώσει την ομάδα, αλλά αποτέλεσε το «διαβατήριο» για να ανέβει δικαιωματικά επίπεδο, έχοντας κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.7 μπλοκ ανά αγώνα στην περασμένη Basket League.

Keywords
Τυχαία Θέματα