Φελντέιν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να “πολεμήσουμε”»

Η ημιτελική φάση των πλέι οφς της Basket League ξεκινάει, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (4/5, 20:00) τον Άρη, και τον Τζέιμς Φελντέιν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ να τονίζει πως το «τριφύλλι» πρέπει να είναι έτοιμο να «πολεμήσει» για να καταφέρει

τον στόχο του.

Αναλυτικά:

Με τους φιλάθλους μας για τη νίκη

Γεια σας,

Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές μέχρι σήμερα. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου δυσκολευτήκαμε αρκετά να τους κερδίσουμε κι άλλες δύο φορές στο ΟΑΚΑ.

Ήταν δύο ματς που κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά τώρα είμαστε στα πλέι οφ, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να “πολεμήσουμε” και να παίξουμε καλά. Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους. Είναι σημαντικό να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Γενικά θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να δώσουμε βάση στην άμυνα και να πιέσουμε την μπάλα, ώστε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να τους οδηγήσουμε στο λάθος.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πετύχουμε εύκολους πόντους στοναιφνιδιασμό, κάτι που μας αρέσει να κάνουμε ως ομάδα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, ελέγχοντας και τον τομέα των ριμπάουντ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα νευραλγικός

Keywords
Τυχαία Θέματα