Γ’ Εθνική(2ος Όμιλος Νότου): Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Την αυλαία του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής άνοιξε η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τον Ιπποκράτη, που επιφύλασσε πολύ θέαμα με δυνατές άμυνες και πολλά τρίποντα, ενώ κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά νίκησε ο Ιπποκράτης

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ιπποκράτης Κω, καθώς επικράτησε δύσκολα του Πανναξιακού με σκορ 66-68. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και έτσι προηγήθηκαν με 10-16. Στην δεύτερη περίοδο όμως ο Πανναξιακός, που να τονίσουμε

ότι λόγω προβλημάτων λίγο έλλειψε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, βρήκε τα πατήματά του και έχοντας τρομερή ευστοχία από τα 6,75 κατάφερε όχι μόνο να ροκανίσει τη διαφορά αλλά και να περάσει μπροστά, με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 35-34.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ιπποκράτης μπήκε «μουδιασμένος» καθώς στις 5 πρώτες επιθέσεις είχε ισάριθμα λάθη, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ανοίξουν τη διαφορά(40-34). Όμως από τα μέσα του δεκαλέπτου οι παίκτες του Ιπποκράτη κατάφεραν να ξαναπλησιάσουν στους 3(52-49). Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν μπάρα μπάρα με τον Ασημακόπουλο τελικά, παίρνοντας κάποιες πολύ σημαντικές επιθέσεις, να δίνει μια σημαντική νίκη στον Ιπποκράτη με σκορ 66-69.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

ΑΕ ΣαντορίνηςΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων 53-86Πανναξιακός ΑΟΝΑΣΚ Ιπποκράτης Κω 66-68ΟΦΗΑΣ Νίκη ΑμαρουσίουΆρης Νικαιας ΓΝΟΑΕ ΠεντέληςΠόλις ΑΣ ΚαλλιθέαςΕΣ Κάδμος ΓΣ Έσπερος Λαμίας ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου

Τα φύλλα αγώνα:

Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΚ Ιπποκράτης Κω
Δεκάλεπτα: 10-16, 35-34, 52-49, 66-68
Διαιτητές: Ορφανός, Αργυρούδης

2η αγωνιστική(23/10):

ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων-Λοκρός Αταλάντης
ΑΣΚ Ιπποκράτης Κω-ΑΕ Σαντορίνης
ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου-Πανναξιακός ΑΟΝ
ΑΕ Πεντέλης-ΟΦΗ
ΕΣ Κάδμος-Άρης Νικαίας ΓΝΟ
ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου-Πόλις ΑΣ Καλλιθέας

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα