Γεωργίου: Πράσινα καμπανάκια...

Νέα γκέλα Παναθηναϊκού με το καλημέρα και στην Ευρωλίγκα και πράσινα καμπανάκια νωρίς νωρίς... Καθώς ο Παναθηναϊκός φέτος μπήκε στην αφετηρία με κορμό και ετοιμότητα από πέρσι και το τρομερό του φινάλε χωρίς να έχει χάσει κάτι. Και μάλιστα με ένα κορμό του (Διαμαντίδης, Γκιστ, Λάσμε, Κάρι, Μπατίστ, Γιάνκοβιτς έστω με τραυματισμούς) να είναι από νωρίς στην προετοιμασία. Και ενισχυμένος γενικά. Με όλα αυτά θα έπρεπε να πάει με την περσινή πεπατημένη και συνεργασίες και με λιγες αρχικά προσθαφαιρέσεις.

Ειχα πει ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ αν είναι, θα έχει να κάνει με την διαχείριση του ρόστερ από τον Πεδουλάκη. Και ο τελευταίος ξεκίνησε πολύ άσχημα και πολύ μπερδεμένα. Καθώς άλλο χάνω, άλλο χάνω τα αυγά και τα πασχάλια.. Ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ ήταν επιθετικά πιο ανύπαρκτος από τον εξαφανισμένο και στο Βίλνιους δεν έπαιζε καν άμυνα. Αυτές οι κάκιστες εμφανίσεις και η κακή διαχείριση του ρόστερ φέρνουν νωρίς πράσινα καμπανάκια... Καθώς ο Παναθηναϊκός έχει απαιτήσεις και πρέπει φέτος.

Και έτσι αν και σαφώς ο Πεδουλάκης θέλει τον χρόνο του και αυτός να κάνει τις μόντες του στο ρόστερ , οι ήττες αρχίζουν και χτυπάνε καμπανάκια και ειδικά έχοντας και βαρύ πρόγραμμα. Καθώς πχ αν χάσει και από την Λαμποράλ στην Κύπρο και πχ και σε ένα καυτό Βελιγράδι ή με μια δυνατή Κούμπαν εντός; Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν είχε συγκέντρωση στην άμυνα και δίκαια έχασε. Αν κέρδιζε θα ήταν σαν να έχασε. Οι πράσινοι είχαν κάκιστες αποστάσεις στην άμυνα και έδινε όλα τα σουτ από τα 5-6 μέτρα και τα έχασε.

Στο πρώτο μέρος με 77% ευστοχία στα δίποντα δεν καθάρισε το ματς και ήταν και πίσω! Δεν είχε χημεία και ρυθμό. Δεν είχε συγκέντρωση και ισορροπία. Τι άλλο κρατάμε από τα δύο ματς; Ο Παππάς δείχνει λίγος ακόμα ειδικά στην άμυνα για το επίπεδο αυτό. Ο Γιάνκοβιτς δεν έχει καν βρει θέση. Ο Ούκιτς έχοντας και τραυματισμό είναι ακόμα εκτός τόπου και χρόνου. Ο Διαμαντίδης χάνει και βολές, είναι αν και ξεκουραστος σε μέτρια κατάσταση και πρέπει να προσεχθεί ο χρόνος του γιατί με τόσο βάθος στο ρόστερ θα έπρεπε να παίζει 25-27΄το πολύ και πάιζει 36'! Λάσμε και Γκιστ από ελικόπτερα ακόμα είναι σιδηρόδρομος και μάλιστα καρβουνιάρης..

Σαφώς ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και σαφώς θα είναι καλύτερος. Βέβαια από την άλλη ο αντίλογος λέει ότι όλες οι ομάδες οι μεγάλες έχουν τέτοια θέματα με την καθυστέρηση της ενσωμάτωσης των διεθνών. Και ότι θα έπρεπε να είναι πιο έτοιμος και ας χάσει, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ χάλια και στα δύο ματς. Και αυτό σε συνδιασμό και με το βαρύ πρόγραμμα φέρνει νωρίς νωρίς και απρόσμενα πράσινα καμπανάκια... Αλλωστε αυτή είναι και η μοίρα των πρωταθλητών!

Keywords
Τυχαία Θέματα