Η χάρη του «Αντέτο» έφτασε στο «SLAM»!

Ο Γιάννης Αντετoκούνμπο σαφώς και δεν είναι το «Α και το Ω» των Μπακς. Ωστόσο, το φημισμένο περιοδικό «SLAM» του αφιέρωσε μία σελίδα στο τελευταίο τεύχος (Νο174, με εξώφυλλο τον Πολ Τζορτζ της Ιντιάνα), γράφοντας πως «το Μιλγουόκι έγινε πια η… “Alphabet City”! Ο 19χρονος ρούκι, πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού, φιλοξενήθηκε στην στήλη «Hype» (σ.σ.: κυρίως με πρόσωπα της επικαιρότητας), με το κείμενο να θυμίζει πως ο δημοσιογράφος Τεντ Ντέιβις έχει πει πως «το 20 γραμμάτων επώνυμό του θυμίζει ολόκληρη την αλφάβητο», ώστε να αποφεύγει να το προφέρει!!! Το ρεπορτάζ (με φωτογραφία από το κάρφωμά του

με τους Σέλτικς, που βρέθηκε στο Νο1 του Top-10 του ΝΒΑ) αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο, που πρόσφατα έγινε πρώτο θέμα και στην ιστοσελίδα του «Sports Illustrated», συνεχίζει να ψηλώνει, τον αναγράφει σαν «C» (σέντερ), αλλά επισημαίνει πως «ακόμη δεν γνωρίζει κανείς που θα καταλήξει να παίζει αυτός το τρομερά αθλητικός Έλληνας, που δείχνει ικανός να αγωνίζεται από τις θέσεις «2»-«4».. Αλλά και κανείς από εμάς δεν ξέρει πότε θα μάθουμε να προφέρουμε σωστά το όνομά του! Άλλωστε, όταν φτάνουμε να μιλάμε για τον ρούκι από το Νο15 του ντραφτ, υπάρχουν απορίες, όπως το πότε θα είναι έτοιμος να συμβάλει σημαντικά στην ομάδα του».

Ο ίδιος ο «Greek-Freak» θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις με δηλώσεις του στο περιοδικό, αναφέροντας ότι «θέλω να κάνω τα πάντα. Θέλω να τρέχω, να παίζω άμυνα, να παίρνω ριμπάουντ, να κόβω σουτ και όποτε μπορώ, να σκοράρω». Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο 19χρονος φόργουορντ λατρεύει τον Άλεν Άιβερσον (σ.σ.: παρότι λόγω σωματοδομής τον συγκρίνουν με τον Ντουράντ) και χάρη στον παλαίμαχο σταρ των Σίξερς έμαθε και θέλει να παίζει στην περιφέρεια. Ενώ εξηγεί ότι «ο Γιάννης θα δείξει ποιος είναι όταν φτάσει την ταχύτητα και το physicalgame του ΝΒΑ. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ικανότητα στην πάσα και το σουτ, έχει τα εχέγγυα να γίνει κάποιος που θα ξεχωρίσει». Ο «Αντέτο», μάλιστα, κατέληξε ότι «ο κόουτς Ντρου μου λέει συνεχώς πως πρέπει να αποκτήσω ρόλο στην ομάδα. Έχουμε ένα σύνολο που είναι “χτισμένο” χωρίς σταρ. Ο ρόλος μου είναι να παίζω άμυνα, να μην κάνω λάθη και θέλω να προσπαθήσω να γίνω αυτός που τύπος που σε δύο χρόνια πολλοί θα μιλούν για αυτόν και θα θέλουν να τον μιμηθούν»!

Keywords
Τυχαία Θέματα