Η ...φάμπρικα, ο Μήτσος και τα κοράκια...

Και τελικά τι ψάχνουν στον Παναθηναϊκό δεν μας είπαν. Κοντό, κοντόψηλο, τι ; Πάντως ψάχνουν αλλά θα προλάβουν μέχρι το ντέρμπι ; Γιατί αλλιώς θα ψάχνουν μάλλον προπονητή μετά αν χάσουν εκείνο το ματς μιας και μέχρι τότε λέγεται ότι είναι η διορία στον Άρτζι.

Αρχισαν να ακουμπάνε το ...τοτέμ ! Άρχισαν με καθυστέρηση μηνών και χρόνου να γράφουν και άλλοι δημοσιογράφοι πλην του δικού μας σάιτ για τον Διαμαντίδη που μεγάλωσε... Και που δεν μπορεί να είναι και λογικά ο Διαμαντίδης που ήταν πριν...

Τον κοπάνησαν καλά τον Κολοσσό για ένα κάδο και μερικά μπουκάλια... Εκεί όμως ποιός θα

τους βάλει χέρι στον ΕΣΑΚΕ και τον δικαστή; Ερώτηση όμως; Οταν στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ δεν πετάνε κάδους αλλά βάζουν φωτιές και πετάνε καρέκλες αντί για μπουκάλια και φωτοβολίδες και βγαίνουν μαχαίρια πόσο πρέπει να είναι η τιμωρία; Ισόβια; Γιατί αν δεν είναι πάει να πει ότι χαδεύουν τα μεγάλα παιδιά και κοπανάνε τους αμίλητους....

Μπράβο στον Βετούλα που δεν έκανε τον ..ταλιμπάν όπως άλλοι προπονητές. Τρία συνεχόμενα βήματα χρεώθηκαν οι παίκτες του και αυτός ήταν ήρεμος στον πάγκο. Όπως και να το κάνουμε τρία συνεχόμενα βήματα δεν σφυρίζονται και ας είναι.

Για να δούμε τι θα κάνουν οι μεγάλοι στην Ευρώπη με τους ομίλους . Θα κάνουν επιλογές και θα χάσουν παιχνίδια; Γιατί αλλιώς πάμε σε όμιλο φωτιά και λάβρα...

Ρωτάνε τον Μπαρτζώκα γιατί κερδίζεις! Τι να απαντήσει δηλαδή ο άνθρωπος στους δημοσιογράφους. Συγγνώμη αλλά να αρχίσω να χάνω επειδή κερδίζω ή να πει στους παίκτες του να χάνουν; Ημαρτον..

Ερώτηση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στα πηγαδάκια.... Ο Άρτζι θέλει συνέχεια μέσα στο παρκέ τον Διαμαντίδη λόγω ανασφάλειας, ή ο δεύτερος θέλει να παίζει πολύ;

Ωραία φάμπρικα έχουν βρει κάποιοι μάλλον που διαβάζουν το μέλλον.. Οπως κάτι παιδιά μαθαίνω στο Ναύπλιο που έτρεχαν να προλάβουν το διπλό του Ολυμπιακού με την Ελευσίνα με το -26 που το έφραξε ο ΟΠΑΠ από νωρίς.... Πάντως πως τα φέρνει η τύχη και κάνουν τελικά συντήρηση οι μικροί όταν παίζουν με τους μεγάλους και όχι αντίστροφα..... Και πάλι τυχαίως κάποιοι τρέχουν να φορτώσουν 5χιλιαρα με κόντρα χάντικαπ των 25 και 27π ! Τόσο σίγουροι είναι;

Πάντως ο Ηλυσιακός ήταν συνεπής. Αν περνά τους 65π κάνει και μίνι παρτάκι με κοκακόλες και τσιπς και στους 70 ανοίγει και ουίσκι! Στους 75 κερδίζει και κερνά Μπελβεντέρε!

Ο Πανιώνιος συνεχίζει μπάσκετ Χερέρα! Κατενάτσιο και δώστου... Στους 65-70 όλα τα ματς, έχει καλύτερο ρόστερ από τους άλλους, βάζει 70-73 και κερδίζει. Απλά πονάνε τα ματάκια σου και μετά λένε στην Νέα Σμύρνη πχ γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο; Σωστό αλλά και τι να δει; Τεπελένι μπάσκετ ή να πρέπει να φέρνει και τουαλέτα από το σπίτι του καθώς αυτές που υπάρχουν είναι του 70 και υπολειτουργούν. Βέβαια και στο Ελληνικό που είναι γηπεδάρα ο κόσμος δεν αγκάλιασε την προσπάθεια οπότε φαύλος κύκλος.

Θα αλλάξει προπονητή τώρα ο Κολοσσός...; Είχε τρεις συνεχόμενες νίκες με διαφορετικούς προπονητές και τώρα που κουτσάρισε για 2ο συνεχόμενο ματς ο Πρίφτης έχασε! Θα κάνουν αλλαγή οι ροδίτες;

Είπα και εγώ... Έβλεπα τον Θεοδόση να βγάζει μαγικές ασίστ στο ΤΣΣΚΑ-Φενέρ και λέω τι έγινε ξετρελάθηκε..; Και δεν πρόλαβα να πάρω ένα ουίσκι και αρχίζει στο τελευταίο λεπτό δύο μπόμπες από τα 9 μέτρα και τέζα η ομάδα του η ΤΣΣΚΑ..... Να δω ποιός θα τον πάρει όπως πάει το παιδί αυτό...

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΚΑΟΔ και ηρέμησε και ο Μάρκοβιτς καθώς πολλά ..κοράκια έχουν σταμπάρει και αυτή την θεσούλα και περίμεναν ήττα από τον ΑΓΟΡ και την επόμενη στην Πάτρα.

Μεγάλη κοιλιά έχει κάνει ο ΠΑΟΚ που μάλλον έχει ξεχάσει στα αποδυτήρια την άμυνα προφανώς καθώς δεν έχει ..πόδια πλέον μιας και τα συνεχόμενα ταξίδια και το μικρό βάθος πάγκου έφεραν εδώ και 15 μέρες την κατάρρευση.

Μάγκας ο Φλεβαράκης στα Τρίκαλα. Καθάρισε κατά σειρά μέσα Ίκαρο, ΠΑΟΚ και Πάτρα και λίγο έλειψε να 'χε πάρει και ένα διπλό με ΑΓΟΡ ή Κολοσσό και να 'ναι καβάλα στο άλογο. Και δεν ξόδεψε και λεφτά μάλιστα καθώς όχι μόνο δεν πήρε παίκτη, αλλά έδιωξε και έναν, τον Κόμματο.

Στην Α2 τα ...κοράκια έχουν σταμπάρει δύο θέσεις. Η μία είναι στην Αγία Παρασκευή που έχει ξεχάσει να κερδίσει και η άλλη στον Κόροιβο της Αμαλιάδας που άμα χάσει από την ΑΕΚ μάλλον θα έχουμε εξελίξεις.

Καλά στις ΗΠΑ τι γίνεται... Αυτός ο Γουότσον στην Νέα Υόρκη είναι σαν να λέμε ότι εδώ στην Ελλάδα αποκλείστηκε ο Πεδουλάκης από τον Αστέρα και έχασε και από τον Ίκαρο και έφαγε 30π στην Κηφισιά και είναι στον πάγκο! Οι Νικς θυμίζουν ..καφενείο αλλά ο γίγαντας προπονητής τους είναι ακόμα στην καρέκλα και όχι σαν φροντιστής αλλά σαν προπονητής!

Χρειάζονται αγώνες και ενέργειες γενικά για την στήριξη των ανθρώπων που έφεραν το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα ουσιαστικά και άνοιξαν τις πόρτες.... Οπως έγινε πρόσφατα και με τον Κώστα Μουρούζη.

Ευτυχώς που δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ καθώς θα έπρεπε κάθε εβδομάδα να έχουμε λαϊκά δικαστήρια και κορνέδες με τις μπόμπες που σκάνε εκεί για πλάκα... Και αν δούμε και την διαιτησία δεν θα τελειώσει ματς ποτέ... Γι αυτό μάλλον δεν πήγε ποτέ εκεί και ο Ζοτς, σου λέει κάθε εβδομάδα τιμωρημένος θα είμαι!

Keywords
Τυχαία Θέματα