Η καλύτερη πεντάδα

Ακόμα μία αγωνιστική που προσέφερε συγκινήσεις ολοκληρώθηκε. Την παράσταση έκλεψαν οι νίκες του Περιστερίου και του Ικάρου, καθώς και οι δύο ήρθαν με ανατροπές στο δεύτερο ημίχρονο. Οπως είναι φυσικό, στην καλύτερη πεντάδα του basketblog.gr για την 7η αγωνιστική, υπάρχουν παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ  τη συμπληρώνουν οι Μπράμος, Μπούκερ και Παπαδόπουλος. Ας δούμε αναλυτικά το γιατί.

1. Ντάνι Γκίμπσον (Ικαρος Καλλιθέας): Μπορεί ο Αλέξης Κυρίτσης να είχε πιο πληθωρική παρουσία στο ματς με την Καβάλα,

ωστόσο ο Αμερικανός ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα, οπότε η θέση του ανήκει. Ο Γκίμπσον πέτυχε 23 πόντους, (όσους και ο Κυρίτσης) και μοίρασε τρεις ασίστ, πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Ελληνα παίκτη στην ανατροπή του -20 του ημιχρόνου...

2. Νώντας Παπαντωνίου (Περιστέρι): Εξαιρετική ήταν η παρουσία του 22χρονου γκαρντ στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, αφού ήταν καταλυτικός στην ανατροπή, η οποία έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Δεν είναι μόνο οι 14 πόντοι που πέτυχε, αλλά πρόσθεσε επίσης εφτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

3. Μάικλ Μπράμος (Παναθηναϊκός): Οι "πράσινοι" δεν συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στον Πανελευσινιακό και πήραν μία άνετη νίκη, με τον Ελληνοαμερικανό φόργουορντ να έρχεται με φόρα από τον αγώνα με την Καντού. Ο Μπράμος πέτυχε 14 πόντους όντας ξανά "φωτιά" από τα 6μ.75 (4/5), ενώ έκανε δύο τάπες και μοίρασε δύο ασίστ.

4. Κρις Μπούκερ (Πανιώνιος): Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την ήττα κόντρα στο Ρέθυμνο, περνώντας νικηφόρα από τα Ιλίσια. Κύριος υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο Κρις Μπούκερ, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε εφτά ριμπάουντ και πρόσθεσε στη στατιστική του, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και μία τάπα.

5. Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ): Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βάφτηκε ασπρόμαυρο, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής από το Αλεξάνδρειο. Η εμπειρία του Λάζαρου Παπαδόπουλου φάνηκε στο παρκέ, με τον έμπειρο σέντερ να ολοκληρώνει τον αγώνα με 20 πόντους, έξι ριμπάουντ, τρία κλεψίματα, δύο ασίστ και μία τάπα.

Προπονητής της αγωνιστικής
Δημήτρης Πρίφτης (Ικαρος Καλλιθέας): Δεν είναι μικρό πράγμα να βρίσκεται μία ομάδα με 20 πόντους πίσω στο ημίχρονο, και να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη. Ο Δημήτρης Πρίφτης απέναντι στην παλιά του ομάδα, δεν άφησε τους παίκτες του να πιστέψουν ότι το παιχνίδι κρίθηκε, με αποτέλεσμα ο Ικαρος να φύγει από την Καβάλα με μία νίκη που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα