Η κορυφαία πεντάδα, το ρεκόρ του Σπανούλη και ο Λάσμε! (vids)

Λίγες μέρες πριν το Final-4 του Μιλάνου (16-18/5), η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους κορυφαίους της χρονιάς 2013/2014, με την Ελλάδα να είναι παρούσα, έστω και στη… δεύτερη πεντάδα. Εκεί βρίσκονται μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε!

Ο Σπανούλης βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

στους κορυφαίους της Ευρωλίγκας και για έβδομη φορά συνολικά, επίδοση που είναι ρεκόρ καθώς είναι ο μοναδικός μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα!

Από εκεί και πέρα, στην καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σόνι Γουίμς της ΤΣΣΚΑ, ο Αντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα και ο Κιθ Λάνγκφορντ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος είναι ο μοναδικός που είναι σε ομάδα που δεν συμμετέχει στο Final-4, την ώρα που η Μακάμπι αν και θα είναι παρούσα στο Μιλάνο, δεν έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία πεντάδα.

Η «ομάδα του λαού» έχει εκπρόσωπο στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, τον Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος συμπληρώνει την πεντάδα μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, τον Στεφάν Λάσμε, τον Βίκτορ Χριάπα της ΤΣΣΚΑ και τον Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα