Η Λαμποράλ είδε… «αστεράκια»

Τη νίκη της αγωνιστικής (73-63) σημείωσε ο Ερυθρός Αστέρας μέσα στην Ισπανία επί της Λαμποράλ Κούτσα. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κατάφεραν να επικρατήσουν σε μία πολύ δύσκολη έδρα φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο NτεΜάρκους Νέλσον ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Ερυθρό Αστέρα με 22 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πιάνοντας στον ύπνο τους Ισπανούς και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο

με 25-15. Η ομάδα του Σκαριόλο όμως ανέβασε την απόδοσή της στη δεύτερη περίοδο και χάρη στην εξαιρετική της άμυνα (δέχτηκε μόλις 6 πόντους) πήγε στα αποδυτήρια με βραχεία κεφαλή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει και τον Ερυθρό Αστέρα να προηγείται 3 πόντους. Στην τελευταία περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού απέναντι στην πολύ κακή και νευρική επιθετικά Λαμποράλ και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση!

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 32-31, 51-54, 63-73

ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ(Σκαριόλο): Μαϊνόλντι 2, Νοτσιόνι 8, Όοστρουμ 5 (1), Καουκένας 2, Χοτζ 2, Πλέις 9, Γιέλινεκ 10, Μπιέλιτσα 14, Kελάτι 4 (1), Σαν Εμετέριο 7.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Μίτροβιτς 8, Λάζιτς, Μπλάζιτς 2, Σιμόνοβιτς, Μαριάνοβιτς 7, Ραντένοβιτς 2, Κάτιτς 4, Νέλσον 22 (2), Τζένκινς 10, Σίλμπ 18 (1).

Keywords
Τυχαία Θέματα