"Η πίεση είναι στην Μπαρτσελόνα"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί για τη Βαρκελώνη όπου αύριο το βράδυ (22:00, novasports 2) αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στον πέμπτο και τελευταίο προημιτελικό της Ευρωλίγκα. "Για εμάς κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Πριν ξεκινήσει η σειρά λέγαμε πως αν είμαστε στο 2-2 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπροστά μας έχουμε έναν τελικό. Η πίεση είναι στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει

το θετικό πως αγωνίζεται στην έδρα της. Για εμάς ισχύει το αντίθετο" είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, κάτι που στη σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούμε με λιγότερα μέσα, αλλά με τεχνογνωσία, αγάπη και δουλειά για το αυτονόητο. Πρέπει να δουλέψεις για το αυτονόητο".

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τόνισε: "Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Παίξαμε καλύτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια, στα δύο επόμενα όμως η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη. Δουλέψαμε πολύ, ξεκουράσαμε το κορμί και το μυαλό μας, έτσι ώστε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το ματς. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση" και αναφέρθηκε στην άμυνα ζώνης που χρησιμοποιεί η Μπαρτσελόνα:

"Eίναι αλήθεια πως έπαιξαν πολύ καλή ζώνη και αυτό μας κόστισε. Εμείς μιλήσαμε, είδαμε τα λάθη μας αλλά και το πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα".

Ο Γιόνας Ματσιούλις υποστήριξε: "Θεωρώ πως έχουμε τις λύσεις για τη ζώνη και θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Όλοι έχουνε πίεση, στη φάση που βρισκόμαστε, γιατί μια νίκη θα στείλει μια ομάδα κερδίσει στο Φάιναλ Φορ. Πάμε για τη νίκη στη Βαρκελώνη και η πίεση θα είναι μέσα στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα