Ιδού η Ρόδος, ιδού και... ο Ολυμπιακός (64-88)

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο παίρνοντας την νίκη με 88-64. Οι «Ερυθρόλευκοι από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους χάρη στην πιεστική τους άμυνα και το καλό παιχνίδι στον αιφνιδιασμό, με τους Ροδίτες να μην μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την διαφορά να πην πέφτει ποτέ κάτω από τους 17 πόντους. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σπανούλης με 20 πόντους ενώ για τον Κολοσσό ο Λαρετζάκης είχε 10 πόντους.

Ο Ολυμπιακός

ξεκίνησε πολύ καλά μέσα στη ρόδο και από την αρχή πήρε προβάδισμα το οποίο όλο και αυξανόταν με τον Κολοσσό να μην μπορεί να αντιδράσει στους καταιγιστικούς Πειραιώτες, με τη πρώτη περίοδο να κλείνει στο 11-23. Ίδια κατάσταση και στη δεύτερη περίοδο με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχοντας ως «αιχμή» του δόρατος τον Ντάρντεν ο οποιος είχε συνδεθεί με το καλάθι των Ροδιτών να ανοίγουν όλο και περισσότερο την ψαλίδα πηγαίνοντας στο δεκάλεπτο με το +20 (28-48).

Με την αρχή της επανάληψης ο Σπανούλης με συνεχόμενα τρίποντα ανέβασε την διαφορά όμως ο Κολοσσός αντέδρασε και με τους Τσάμη και Λαρετζάκη να σκοράρουν και τον Σκοτ να κερδίζει το χρονομετρο μάζεψε λίγο τη διαφορά και με την λήξη της περιόδου το σκορ έγινε 49-66. Ο Ολυμπιακός επανέφερε τη διαφορά στο +20 κάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα να είναι απλά μια τυπική διαδικασία, με το τελικό σκορ να είναι 64-88 υπέρ των «Ερυθρόλευκων».

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 28-48, 49-66, 64-88

Keywords
Τυχαία Θέματα