"Ήθελα αλλαγή"

Ο Στράτος Περπέρογλου ανήκει από χθες στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Πέντε χρόνια μετά την πρώτη… απόπειρα των "ερυθρόλευκων" να τον αποκτήσουν, κι αφού μεσολάβησε μια σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής φόργουορντ… έπιασε λιμάνι.

"Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, αλλά η κουβέντα που είχα με τον Βασίλη (Σπανούλη) και τον κόουτς την έκανε αρκετά εύκολη. Όσα μου είπαν, με οδήγησαν στην καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι χαρούμενος που επισημοποιήθηκε η συμφωνία.

Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Ήταν

μια δύσκολη χρονιά, αλλά έχω ξεπεράσει το πρόβλημα μου κι έχω πολύ όρεξη να δουλέψω. Μίλησα με πολύ κόσμο για τη λειτουργία της ομάδας κι άκουσα από παντού τα καλύτερα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρυσι και δείχνει ότι δουλεύει πολύ σωστά".

Ο Στράτος δεν βρίσκεται για πρώτη φορά σε ομάδα που είναι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης και γνωρίζει καλά πως όλοι θέλουν να… ρίξουν τον πρωταθλητή:

"Όπως πολλά από τα παιδιά λένε στις δηλώσεις τους, είναι πολύ εύκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά δύσκολο να κρατηθείς. Φέτος όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πέρσι κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν ένα μεγάλο συν, φέτος αυτό δε θα ισχύει αλλά είναι πολύ σημαντικός ότι ο μεγαλύτερος κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος".

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά χωρίς να υπάρχουν ονόματα στη λίστα απουσιών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Περπέρογλου, όμως, έχει στο… πίσω μέρος του μυαλού του, να ξαναδεί το δικό του όνομα στη λίστα των διεθνών:

"Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί από το ξεκίνημα" είπε και συμπλήρωσε… επί προσωπικού:

"Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην Εθνική. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθώ στα καθήκοντά μου στον Ολυμπιακό, στο να δουλέψω σκληρά και να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα