Και τώρα… Γαλατασαράι

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα (όσον αφορά τα αποτελέσματα) μέχρι στιγμής στη φετινή αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι "αιωνίων", το θετικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, έχουν δώσει μία πρώτη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά, αλλά η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η εικόνα που

έδειξε ωστόσο ο Ολυμπιακός στον αγώνα στα Ιλίσια απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Λιόγα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η εμφάνιση του Ματ Λοτζέσκι... κουκούλωσε κατά κάποιο τρόπο τη μέτρια εμφάνιση, αλλά πλέον στον Πειραιά σκέφτονται μόνο τον αγώνα απέναντι στη Γαλατασαράι ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πολύ καλά πως το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η τουρκική ομάδα έχει δείξει από νωρίς πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση.

Μπορεί η «Γαλατά» να μην διαθέτει τη «βαριά φανέλα», αλλά διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ που αποτελείται από καλούς και έμπειρους παίκτες. Αυτό φάνηκε και στον πρώτο αγώνα της τουρκικής ομάδας στη διοργάνωση απέναντι στη Σιένα εκτός έδρας, αλλά και στα μέχρι τώρα παιχνίδια στην Τουρκία. Το θετικό για τον Μπαρτζώκα είναι πως στο κλίμα αρχίζει και μπαίνει και ο Έισι Λο και έτσι ο ίδιος έχει περισσότερες επιλογές στην περιφέρεια, αλλά αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να αρχίζει να βλέπει μία καλύτερη εικόνα στις συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα