Κακός στην άμυνα ο Ολυμπιακός, 69-82 από Μάλαγα στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός προβλήματισε σήμερα στο τουρνουά Γκλόρια Καπ της Πόλης και έχασε εύκολα με 82-69 από την δυνατή φέτος Μάλαγα. Η ελληνική ομάδα έκανε την χειροτερή της φετινή εμφάνιση πάντως στα φιλικά της με τον Σπανούλη να παίζει λίγο όπως και ο Πρίντεζης. Κρατάμε ότι ο Ολυμπιακός στην επίθεση είχε

εκρήξεις με τρομερές συνεργασίες και εύκολο σκορ και πολλά τρίποντα βασικά από Λαφαγιέτ και Λοζέσκι που είναι σε τρομερή φόρμα. Αλλά είχε και μεγαλα νεκρά διαστήματα ειδικά όταν δεν ήταν στο παρκέ ο Σπανούλης που δεν έπαιξε πολύ. Ακόμα προσέχουμε ότι ο Ολυμπιακός δοκίμασε σχήματα που δεν του βγήκαν όπως με τους δύο ψηλούς Ντάνστον-Χάντερ αλλά βασικά είχε πρόβλημα στην περιφερειακη άμυνα που δέχθηκε 13τρ! Υπερβολικό νούμερο για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Από την άλλη πλευρά η Μάλαγα που δεν είχε τον Ζόραν Ντράγκιτς που πάει ΝΒΑ και ψάχνει παίκτη, είναι χωρίς μεγάλα ονόματα μια πολύ δουλεμένη ομάδα από τον Πλάθα και αρκετά έτοιμη με πολύ καλή γενικά εικόνα και από τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο Ολυμπιακός δεν είχε τους Παπαπέτρου-Ντάρντεν που είναι τραυματίες , ενώ λίγο έπαιξε ο Πρίντεζης που ήταν από ενοχλήσεις. Δεν έπαιξε επίσης ο Τούλσον για την ισπανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά (μετά το 13-18 με ένα 10-0 και το 23-18)και πήρε μικρές διαφορές αλλά η Μάλαγα έκλεισε μπροστά το ημίχρονο με 44-40 καθώς η ελληνική ομάδα είχε πρόβλημα στην άμυνα και δέχθηκε 7τρ. Ετσι πήγαν στράφι τα δικά του 6/13τρ(από 3 Λαφαγιέτ-Λοζέσκι) στο πρώτο μέρος ενώ δεν έπαιξε ο Σπανούλης στην 2η περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως ο Ολυμπιακός είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και τελείωσε με καλές συνεργασίες πολλές φάσεις και είχε πολλές ασίστ. Στην συνέχεια όμως στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός χωρίς τον αρχηγό του Σπαν είχε πρόβλημα στην επίθεση και μόνιμο στην άμυνα και το 52-56 έγινε 54-70 με ένα σχήμα με Χάντερ-Ντάνστον να μην βγαίνει !

Δεκάλεπτα: 25-22,40-44,54-66,69-82

Keywords
Τυχαία Θέματα