Κατερίνα Κατερινάκι (vid)

Μία φίλη από τα παλιά θα κάνει κάτοικο Σουηδίας ο Κώστας Κεραμιδάς. Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Εξαρχείων έψαχνε εδώ και μερικές μέρες παίκτρια για να "γεμίσει" την περιφερειακή του γραμμή και, όπως αποδείχθηκε, δεν χρειάστηκε να αγχωθεί ιδιαιτέρως αφού έδωσε το χρίσμα στην… Καταρίνα Ρίστιτς.

Η Σλοβένα γκαρντ αφήνει την Τουρκία και την Μπότας, με τα χρώματα της οποίας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, για λογαριασμό της Σόλνα Βίκινγκς του Κώστα Κεραμιδά. Η "εκρηκτική" (εντός κι εκτός παρκέ) παίκτρια μετά την περσινή εξαιρετική παρουσία της στα ελληνικά παρκέ (σ.σ.: με τον Αστέρα είχε 14.3π.

κατά μέσο όρο) θα απασχολήσει… εκ νέου τη χώρα μας, αυτή τη φορά όντας μέλος μίας ομάδας που έχει έντονο το "γαλανόλευκο" στοιχείο.

Η ύψους 1μ74 παίκτρια αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες μέρες στη σκανδιναβική χώρα για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας της με τη Σόλνα και, εν συνεχεία, να προστεθεί στη "μηχανή" της ομάδας του Κώστα Κεραμιδά αποτελώντας ακόμα έναν… καλό λόγο για να ασχοληθούμε με τη σουηδική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα