Καββαδάς στο Basketblog: «Δεν θα άλλαζα τίποτα στην καριέρα μου» (pic's)

Ο Αρκαδικός παλεύει για την σωτηρία του και ένας από τους βασικούς λόγους (αν όχι ο βασικότερος) που είναι ακόμα «ζωντανός», ακούει στο όνομα Βασίλης Καββαδάς. Ο 24χρονος σέντερ στην Τρίπολη βρήκε και πάλι τα πατήματα του (γιατί το ταλέντο προϋπήρχε και είναι δεδομένο αυτό) και με την απόδοση του είναι από τους κορυφαίους σε ολόκληρη την Basket League, σκοράροντας κατά μέσο όρο 15 πόντους ανά αγώνα, ενώ είναι και πρώτος στα κοψίματα έχοντας 31. Άλλωστε με την χρονιά

που κάνει πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού αναρωτιούνται γιατί τον έδωσε δανεικό η ομάδα του Πειραιά και δεν τον κράτησε στο ρόστερ της.

Ο «πυλώνας» του Αρκαδικού μίλησε αποκλειστικά στο basketblog μετά την νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων ενώ ακόμα αναφέρθηκε σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Εθνική. Ακόμα μας είπε για την Τρίπολη και την ζωή εκεί, ενώ αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να επιλέξει την ομάδα της πρωτεύουσας της Αχαΐας. Τέλος σε ερώτηση για το αν θα άλλαζε κάτι στην καριέρα του, ήταν κάθετα αρνητικός, καθώς δεν θα ήθελε να αλλάξει απολύτως τίποτα.

-Που κρίθηκε η αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα;
«Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτήν την νίκη. Όλα τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής. Ξέραμε πως πρέπει να κερδίσουμε καθώς αν χάναμε θα ήμασταν πεσμένοι στην Α2 και μπήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι».

-Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ένεση ζωής το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εσύ πιστεύεις πως με βάση και το πρόγραμμα που έχετε μπορείτε να καταφέρετε και να μείνετε στην κατηγορία;
«Πράγματι θεωρώ πως ήταν μια ένεση ζωής. Αυτή η νίκη μας δίνει ακόμα μια εβδομάδα και πιστεύω πως ο Αρκαδικός αξίζει και μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Είναι από τα υγιή σωματεία και πρέπει να είναι στην Α1. Τώρα εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο, προκειμένου να έχουμε ακόμα μια εβδομάδα».

-Πάντως εσύ φέτος δείχνεις να είσαι σε εξαιρετική κατάσταση…
«Εγώ κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση. Και με την βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα κάποια παιχνίδια θα σου βγούνε και κάποια άλλα όχι. Έτσι είναι η ζωή και έτσι πορευόμαστε».

-Τα δικαιώματα σου ανήκουν στον Ολυμπιακό. Υπάρχει στο μυαλό σου η επιστροφή;
«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Αρκαδικό και το πώς να μείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει».

-Πως είναι η ζωή στην Τρίπολη;
«Μου αρέσει πολύ εδώ. Είναι ένα ήσυχο μέρος και ο κόσμος μου δείχνει όλη του την αγάπη και το πόσο με θέλει στην ομάδα. Περνάω ήρεμα και είναι και δίπλα στην Αθήνα, οπότε μπορώ να πάω όποτε θέλω. Πάντως γενικά δεν έχω κανένα παράπονο και όλοι εδώ με προσέχουν».

-Οπότε είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανες και πήγες στον Αρκαδικό;
«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος εδώ και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που ήρθα εδώ».

-Η πρώτη σου ομάδα στην Α1 ήταν ο Πανιώνιος. Πως είναι για έναν παίκτη που έχει παίξει σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο, να το βλέπει τόσο χαμηλά;
«Δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπεις τον Πανιώνιο στην Β’ Εθνική. Παρόλα αυτά η φανέλα του Πανιωνίου είναι «βαριά» και εύχομαι στον Πανιώνιο να βρεθεί σύντομα και πάλι στην Α1».

-Υπάρχει η Εθνική ομάδα στο μυαλό σου;
«Για έναν παίκτη είναι ύψιστη τιμή να παίζει με την Εθνική όμως εγώ τώρα σκέφτομαι μόνο τον Αρκαδικό και τίποτε άλλο γιατί αλλιώς «χαλάει» το μυαλό σου. Θέλω μόνο να παίζω καλά και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει».

-Τέλος, κοιτώνας πίσω της καριέρα σου, από την Γ’ Εθνική και τον Ιωνικό Νικαίας μέχρι τώρα, θα άλλαζες κάτι;
«Όχι δεν θα άλλαζα σε καμία περίπτωση κάτι από όσα έχω κάνει και από όσες αποφάσεις έχω πάρει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα