Καζάνι που βράζει

Ο Μανώλης Κουκουλάς δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη του με τον Ηλυσιακό και αίφνης ανατράπηκαν όλα τα δεδομένα. Ο παίκτης δηλώνει (στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας) αποφασισμένος να μην διαπραγματευτεί κατ' ελάχιστο και ο Παντελής Γαμπιεράκης από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να φτάσει ακόμα και στην παραίτηση, αφού δεν είναι διατεθειμένος όχι να πληρώσει τον παίκτη -αυτό θα συμβεί, αφού κέρδισε την υπόθεση-, αλλά να αποδεχθεί το "εδώ και τώρα" και να δει την οικονομική ισορροπία (εξαιρετικά λεπτή και εύθραυστη) να διαταράσσεται.

Σε λίγο ώρα ξεκινά σύσκεψη στα Ιλίσια,

ανάμεσα στον "ισχυρό άνδρα" της ΚΑΕ και τα επιτελικά στελέχη, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση, αλλά και να συζητηθούν τρόποι αντίδρασης.

Βέβαιον είναι πως δεν υπάρχουν λεφτά για να καλυφθεί άμεσα το χρέος (ύψους σχεδόν 55.000 ευρώ) προς τον Μανώλη Κουκουλά, να καλυφθεί η εγγυητική που απαιτείται για να κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ και να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Παράλληλα δεν υπάρχει και διάθεση από την πλευρά Γαμπιεράκη να καλυφθούν χρέη και… λάθη (βλέπε "αμαρτίες") του παρελθόντος. Όχι με το… μαχαίρι στον λαιμό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι διοικούντες να κινηθούν εναντίον εκείνων που υπέγραψαν τα συμβόλαια και φάνηκαν ασυνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον νεαρό παίκτη, κάτι που δεν είχαν κάνει σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις. Και από αυτούς δεν θα εξαιρεθεί ούτε ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος ήταν προηγούμενος "αόρατος" ιδιοκτήτης.

Όπως και να 'χει ο Ηλυσιακός βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή και η σημερινή σύσκεψη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως και το αν ο Ζωγραφιώτης Κουκουλάς θα επιμείνει στην αδιάλλακτη στάση του και δεν θα αποδεχθεί διακανονισμό (ως προς τη χρονική διάρκεια και όχι ως προς το επιδικασθέν ποσό) του χρέους…

Keywords
Τυχαία Θέματα