«Κόντρα» Παναθηναϊκού στο ΝΒΑ για Μπουρούση

Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν σέντερ του υψηλότερου επιπέδου και ο Γιάννης Μπουρούσης είναι τέτοιος. Ο Μπουρούσης θέλει να κάνει το μοναδικό άλμα που λείπει από την καριέρα του και το ΝΒΑ είναι αυτό. Ο Παναθηναϊκός βιάζεται να αποκτήσει την «κολώνα» για το οικοδόμημα της επόμενης χρονιάς και γι’ αυτό προσφέρει στον Μπουρούση

πράγματα που μπορούν να… κάμψουν το ΝΒΑ. Ο Μπουρούσης σέβεται το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τον τρόπο προσέγγισης, αλλά θέλει να περιμένει τα νέα από τις ΗΠΑ. Και το σίριαλ κάθε ώρα φουντώνει…

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει μεγάλο μέρος του μεταγραφικού του σχεδιασμού στον Μπουρούση. Κατανοεί την επιθυμία του παίκτη να δοκιμάσει στο ΝΒΑ και κατανοεί ότι ο Μπουρούσης δεν κάνει… παζάρια, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έβαζε στο τραπέζι τα λεφτά που «στρώνουν στα πόδια του» οι Τούρκοι. Βιάζεται, όμως, ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι και λογικό και επιθυμητό. Γι’ αυτό και μια άκρως δελεαστική πρόταση του έκανε, αλλά και χρονικό περιθώριο του έβαλε για την απάντηση.

Ο αρχηγός της Εθνικής αναπόφευκτα βρέθηκε σε δίλημμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνει ο ίδιος και ο ατζέντης του από τις ΗΠΑ είναι άκρως ενθαρρυντικές. Δεν είναι μόνο μία η ομάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Μπουρούση. Οι προτάσεις είναι περισσότερες, αλλά συγκεκριμένη μορφή θα πάρουν σε λίγες μέρες. Τις οποίες ο Μπουρούσης μπορεί να προσφέρει απλόχερα, αλλά ο Παναθηναϊκός όχι.

Ετσι όπως διαμορφώνονται μέχρι τώρα τα δεδομένα, δεν φαίνεται ως πιθανότερη εξέλιξη η αποδοχή της πρότασης του Παναθηναϊκού από τον Μπουρούση. Κάποιος θα πρέπει να «υποχωρήσει». Είτε ο Παναθηναϊκός στα χρονικά του περιθώρια, είτε ο Μπουρούσης στην επιθυμία του να δοκιμάσει και το ΝΒΑ στην καριέρα του, στο απόγειο αυτής μάλιστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα