«Κυνηγά» Παπαδιονυσίου ο Αίολος!

Ο Αίολος Αστακού, φροντίζοντας αρχικά να «θωρακίσει» στο δυναμικό του, το βασικό «κορμό» που τον οδήγησε με άνεση στην Α2, προχωρά με σύνεση στην προσπάθεια απόκτησης των παικτών που θα συμπληρώσουν ένα δυναμικό ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αφού οι Γιώργος Μπρόζος και Βασίλης Κιτσούλης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικός της ο Στάθης Παπαδιονυσίου.

Ο 24χρονος γκαρντ, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας του Παγκρατίου, μέχρι την κατάληψη της πέμπτης θέσης και της εισόδου στα playoffs

της περασμένης Α2, έχει δεχθεί άκρως δελεαστική πρόταση από τον Αίολο, προκειμένου να ακολουθήσει και αυτός το φιλόδοξο πλάνο του. Ο Παπαδιονυσίου, αποτελεί έναν ακόμη παίκτες των «ροσονέρι», που είναι έτοιμος να «εξαργυρώσει» με ιδανικό τρόπο, τη σεζόν που πραγματοποίησε, οδηγώντας τους ουσιαστικά, μέχρι το θρίαμβο που εν τέλει πραγματοποίησαν.

Δεν αποκλείεται, πάντως, λόγω της εξαιρετικής πρότασης που έχει στα χέρια του, οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Την χρονιά που μας πέρασε, είχε κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι, στην ίσως πιο μεστή της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα