"Λεωνίδας Καϊμακόγλου"

Αν μη τι άλλο ο Αντρέα Τρινκιέρι θα μας δώσει… "τίτλους". Ελπίζουμε και στο παρκέ και όχι μόνο τίτλους για τα θέματα που ανεβάζουμε. Ο Ιταλός, από τη μια ήταν χαρούμενος για την εμφάνιση (τις εμφανίσεις) της Εθνικής, από την άλλη δεν θέλησε (και καλά έκανε) να πει μεγάλα λόγια. Είχε, όμως, την ατάκα της βραδιάς…

"Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας και έτσι ακριβώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα δεν μπορεί να έχει κουμπί, που να το ανάβεις και το σβήνεις, για να έχει συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία. Αυτό είναι

το πιο σημαντικό σήμερα: Το ότι παίξαμε με σωστή νοοτροπία και διαύγεια" είπε και συμπλήρωσε:

"Θα μπορούσα να πω ότι είναι κάτι που πράξαμε και στα τρία παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά. Ξεπεράσαμε κάποια λάθη μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Κάναμε κάποια καλά πράγματα στην άμυνα και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Αλλά τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά".

Χρειάζεται σκληρή δουλειά, καθώς "η εικόνα της Γαλλίας, για παράδειγμα, δεν είναι η πραγματική. Μπορεί να ανεβάσει πολύ το επίπεδό της. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι από τα φιλικά, κάποιοι μόλις είχαν ενσωματωθεί στην προετοιμασία, οπότε δεν πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα ως μήνυμα, αλλά να σταθούμε στη νοοτροπία της ομάδας μας.

Αυτά τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά και έδειξαν την σωστή νοοτροπία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Όλοι, αυτές τις τρεις μέρες, έδωσαν κάτι... Με τα πάνω και τα κάτω, με λάθη, αλλά πάλευαν κάθε φορά".

Σας προετοιμάσαμε για την… ατάκα της βραδιάς. Η Εθνική επιστρέφει αύριο (17:30) μέσω Φρανκφούρτης και ο Τρινκιέρι περιμένει τα νέα για τους τραυματίες. "Τώρα περιμένουμε τον Σπανούλη, ελπίζω να έχουμε καλά νέα για τον Μπουρούση. Επίσης είναι και ο... Λεωνίδας Καϊμακόγλου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό το όνομά του, αλλά έτσι όπως είναι και όπως παλεύει, είναι σαν τον Λεωνίδα..." είπε και συνέχισε:

"Μας έλειψαν πολύ. Ο Βασίλης και ο Γιάννης είναι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας σύντομα, ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία. Και οι τρεις αυτοί παίκτες είναι κομμάτι της ψυχής αυτής της ομάδας".

Προεδρικά συγχαρητήρια

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Άρης Ζώης επισκέφθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης τα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας και έδωσαν συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα