Μάτζαρης, Πρίντεζης, Μπράμος και η «απειλή» της Γαλατά...

Ανοιχτά παραμένουν τα μέτωπα στον Ολυμπιακό ο οποίος καλείται να διαχειριστεί με την δέουσα σοβαρότητα που διακρίνει την διοίκηση του όλα αυτά τα χρόνια τις περιπτώσεις των Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργου Πρίντεζη, με την Γαλατάσαραϊ να δείχνει να έχει κάνει μπάσιμο με σκοπό να τους αποκτήσει.

Ωστόσο, και οι δυο περιπτώσεις παρουσιάζουν διαφορετικά πρόσωπα παρότι η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι η ίδια. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης (εκτός από την γνωστή εμπλοκή του Παναθηναϊκού) αρέσει πάρα πολύ στην διοίκηση της Γαλατάσαραϊ

αλλά και στον Αταμάν, ενώ υπήρξε η σκέψη ο παίκτης να κληθεί στην Κωνσταντινούπολη ώστε να παρακολουθήσει από κοντά κάποιον από τους τελικούς των Τούρκικου πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο δεν υλοποιήθηκε. Αυτό και μόνο το γεγονός σημαίνει ότι το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή γκαρντ είναι έντονο και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Παπανικολάου, ο οποίος από την στιγμή που δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, πουλήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Πιο εύκολη στην διαχείριση μοιάζει η περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους και θα κληθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να διαπραγματευτεί την επέκταση του. Δεδομένο είναι ότι η πλευρά του παίκτη θέλει να παραμείνει στον Πειραιά, έχοντας στα χέρια του την κρούση από την «Γαλατά».

Στην μεταγραφική του ενίσχυση στην θέση των φόργουορντ κινείται ο Ολυμπιακός ο οποίος από την στιγμή που αποχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου για την Αναντολού Έφες ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση, έχοντας βάλει στο μάτι τον Μάικ Μπράμος. Ωστόσο και με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού υπάρχει οικονομική διαφορά καθώς η πρόταση δεν ικανοποίησε τον διεθνή φόργουορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα