«Μαύρη νύχτα» για Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε ήταν απογοητευτική στην Χώρα των Βάσκων, παραδιδόμενη στις «ορέξεις» της Μπασκόνια και γνωρίζοντας την ήττα με 86-52. Η ταπεινωτική αυτή ήττα, είχε μάλλον ήδη... προβλεφθεί από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ειδικά στην τελευταία περίοδο δεν επιχείρησε να αποφύγει τον απόλυτο «διασυρμό», ο οποίος αφορά κυρίως τον εαυτό του.

Ο Σέρβος προπονητής, γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του, καθώς το -34 συνιστά πλέον αρητικό ρεκόρ για τον ίδιο. Η προηγούμενη, πάντως, ήταν αρκετά πρόσφατη, όταν η Τσεντεβίτα είχε κερδίσει με 89-59 την Φενέρ, σε αγώνα του

Top-16 της περασμένης Ευρωλίγκα. Ο «κρότος» αυτής της «πανωλεθρίας» βέβαια, είναι μεγαλύτερος αφού έχει προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Ούνικς, με τους Τούρκους να «σκορπίζουν» έντονο προβληματισμό.

Είναι άξιο αναφοράς, πάντως, το γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει κερδίσει εδώ και 14 χρόνια στην «Fernando Buesa Arena». Τελευταία του νίκη, ήταν στις 6/11/2002, όταν με τον Παναθηναϊκό είχε φύγει με το «διπλό» από τη Βιτόρια με 77-76. Έκτοτε, έχει επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα