Με την Ιταλία για την πρόκριση οι Έφηβοι...

Πρώτη ρίχνεται στην μάχη η Εθνική ομάδα των Εφήβων η οποία θα αντιμετωπίσει στις 14:00 την Ιταλία με στόχο την πρόκριση της στην τετράδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας, και στην ζώνη των μεταλλίων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός από αυτό με την μόνιμη απουσία του τραυματία Διονύση Σκουλίδα και θέλει να επιβάλλει τον ρυθμό του απέναντι σε μια ομάδα που έχει γνωρίσει δύο ήττες στην διοργάνωση, στην πρώτη φάση από το Βέλγιο (75-79), και αυτή από την πρωτοπόρο του ομίλου της, την ισχυρή Κροατία (65-81).

«Πονοκέφαλος»

επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής για την αντιμετώπιση του «μπόμπερ» Φεντερίκο Μουσίνι (1,90 - 18 ετών), ο οποίος έχει 23,8 πόντους κατά μέσο όρο στην διοργάνωση με 48,7% στα τρίποντα. Πολύ επικίνδυνος είναι και ο έτερος περιφερειακός, ο Ντιέγκο Φλακοντόρι (1,91 - 18 ετών), ο οποίος έχει 16,8 πόντους κατά μέσο όρο με 5,2 ριμπάουντ. Προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» είναι ο Αντρέα Καπομπιάνκο.

Με νίκη η «γαλανόλευκη» θα προκριθεί στην ημιτελική φάση όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Σερβία - Λιθουανία. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο youtube.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Ιταλία-Ελλάδα
Σερβία-Λιθουανία
Κροατία-Ισπανία
Τουρκία-Λετονία

Keywords
Τυχαία Θέματα