Να φύγουν οι αλήτες

Στο 13ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε. Προηγήθηκε ένας μικρός καβγάς (όχι τίποτα ιδιαίτερο) ανάμεσα στον Άντιτς και τον Λάσμε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραυμάτισαν με αντικείμενο τον Μπράμος (βαθύ κόψιμο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας), ενώ παράλληλα κάποιοι κινήθηκαν προς την πλευρά των αντιπάλων.
Οι "πράσινοι" απάντησαν, στη μέση μπήκαν οι δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης και για πέντε λεπτά έπεφτε ανελέητο ξύλο.

Οι διαιτητές και οι ομάδες αποσύρθηκαν, κεφάλια άνοιξαν, κιγκλιδώματα έπεσαν κι αυτό που περιμένουμε

πλέον είναι να αδειάσουν (ελπίζουμε) οι εξέδρες και να σταματήσει η αλητεία.

Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν φραστικά στον Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος ήταν στην εξέδρα των επισήμων και μετά από έναν έντονο διάλογο ο Mr ΚΕΔ αποχώρησε, προς αποφυγή περιπετειών.

Έχει περάσει αρκετή ώρα από τη διακοπή, γίνονται διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια, αλλά οι διαιτητές και οι ομάδες δεν έχουν επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χρυσόστομος Σχινάς ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς, λέγοντας στα αποδυτήρια πως αν δεν αδειάσει δεν πρόκειται να βγουν οι ομάδες και οι διαιτητές. Από τα λεγόμενά του φάνηκε αποφασισμένος ακόμα και να αναβάλει το παιχνίδι, αν παραμείνουν οι οπαδοί στις εξέδρες.

Ξεκίνησε η εκκένωση (19:37) του γηπέδου, άδειασε η εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού, τα καθίσματα της οποίας έχουν ξηλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος. Πρώτα θα αποχωρήσουν οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" και στη συνέχεια αυτοί του Παναθηναϊκού προκειμένου να συνεχιστεί ο τελικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα