«Να παίζουμε ως ομάδα» (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει αύριο (10/11, 21:15) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και είναι ανάγκη να εμφανιστεί ως ένα συγκροτημένο σύνολο, όπως τονίζει ο Μάικ Ζίρμπες. Ο Γερμανός σέντερ, επεσήμανε πως κανένας αγώνας δεν πρέπει να υποτιμάται σε αυτή την Ευρωλίγκα, ενώ μίλησε και για το δικό του ρόλο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Φυσικά, δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα της Euroleague. Είναι όλες καλές ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι

μας.

Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα, ειδικά στα ματς της Euroleague. Οι αντίπαλοί μας είναι καλοί, θα έχουμε σκληρά μαρκαρίσματα. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου, να κάνω αυτό που μου ζητά η ομάδα. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν όλοι στην ομάδα για να παίξουμε καλά συνολικά».

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Ντι Τζέι Σίλεϊ, θεωρώντας πως πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα θα είναι η αντιμετώπιση της Μακάμπι στο pick 'n' roll του Παναθηναϊκού. «Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και επιθετικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ δυνατοί στο pick n' roll και το να το σταματήσουμε είναι το κλειδί, όταν παίζουμε απέναντί τους. Έπειτα από αυτό, έρχονται οι περιστροφές στην άμυνα και όλα τα υπόλοιπα. Δεν έχουν μόνο έναν παίκτη που πρέπει να σταματήσουμε. Όλα εξαρτώνται από την ομαδική άμυνα», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα