Να τριτώσει το καλό…

Η προετοιμασία ενόψει του τρίτου αγώνα της σειράς με αντίπαλο την Εφές Αναντόλου, ξεκίνησε χθες για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και να προετοιμάζει τους παίκτες του ενόψει ενός ακόμη κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Πειραιά θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.

Όσο πιο νωρίς "καθαρίσει" ο Ολυμπιακός,

τόσο το καλύτερο, καθώς υπάρχει και η κούραση των παικτών (και καλό θα ήταν να ξεκουραστούν κάποιες μέρες), αλλά και ο… κίνδυνος η τουρκική ομάδα να πάρει τα πάνω της και να μπει στο… κόλπο της πρόκρισης. Η αλήθεια είναι πως η Πόλη ταιριάζει στους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι εκεί αισθάνονται σαν στο… σπίτι τους. Πέρα από την περσινή κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν νικήσει άλλες δύο φορές στην Τουρκία στο ΤΟΠ 16 απέναντι στη Μπεσίκτας και τη Φενέρμπχατσε / Ούλκερ.

Η ήττα από την Εφές στην 2η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του θεσμού φαίνεται να είναι το μοναδικό… μελανό σημείο στην εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός φέτος στην Τουρκία. Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχει τη δυνατότητα να… διορθώσει και αυτή τη μικρή λεπτομέρεια αυτήν την εβδομάδα, καθώς στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη σε ένα από τα δύο παιχνίδια (αν είναι δυνατόν στο πρώτο τόσο το καλύτερο).

Εξάλλου ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Εφές δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να επιβάλλουν και πάλι τον ρυθμό τους μέσω της καλής αμυντικής εικόνας που έχουν παρουσιάσει και στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς. Η… συνταγή δεν θα αλλάξει για την ομάδα του Πειραιά που θα προσπαθήσει να "κλειδώσει" και πάλι τους παίκτες ηγέτες των Τούρκων και να κάνει και πάλι το παιχνίδι του στον επιθετικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα