Ντέιβιντ Ριβερς: «Γιατί όχι πάλι στο λιμάνι»!

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ο μεγάλος άσος του Ολυμπιακού που τα σάρωσε όλα στο τριπλ κράουν των ερυθρολεύκων στο 1997, μίλησε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπη του Μάκη Δρόσου 24'' seconds στο ΑΡΤ ΤV και στην δισεβδομαδιαία μπασκετική του ώρα. Ο Ρίβερς αναφέρθηκε σε πολλά και κατά σειρά τα αναφέρουμε

-"Ηταν πάντα ένα ταξίδι για μένα η πορεία μου στο μπάσκετ και γνωρίζω τον στόχο μου. Ετσι συνεχίζω τώρα και στον Κενεσό Στέιτ με τα νέα παιδιά"

-"Το

πρώτο πράμα που θυμάμαι από τον Ολυμπιακό είναι το τρομερό πάθος του κόσμου μας. Μια τρομερή γιορτή η κατάκτηση του τροπαίου στην Ευρώπη και η αγαπη του κόσμου το κάτι άλλο. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα και ειμαι περήφανος για όσους είχα μαζί"

-"Ιωαννίδης ή Ίβκοβιτς; Αγαπω και τους δύο ,είναι τόσο διαφορετικοί και έχουν πετύχει τόσο πολλά"

-"Αγαπημένος μου συμπαίκτης; Ολα τα παιδιά. Σιγάλας, Φασούλας,Τάρλατς , όλα τα παιδιά!"

-"Περιοδικά παρακολουθώ τους αγώνες πλέον. Δεν έχω πολύ χρόνο. Θα προσπαθήσω να δω το ματς της Μαδρίτης πάντως την Παρασκευή από το διαδίκτυο. Ο Ολυμπιακός έχει ισορροπία και πάθος και μπορεί να κερδίσει . Ο Σπανούλης μπορεί να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση. "

-"Στο κολλέγιο φτιάνουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που είναι ενα σκαλοπάτι και γι αυτά και για εμάς. Αν και είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνω εδώ, είναι αυτό που ήθελα άλλωστε εξ αρχής. Η Ευρώπη είναι ένα σκαλοπάτι αλλα τώρα εκπληρώνω εδώ την επιθυμία μου βοηθώντας και τα νέα παιδιά"

-"Φυσικά υπάρχουν παιδιά να έρθουν εδώ στις ΗΠΑ να παίξουν μπάσκετ από την Ελλάδα. 1000%. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες στην Ελλάδα και πρέπει να σέβονται την πατρίδα τους αλλά και εμείς στο κολλέγιο εχουμε ανοιχτή αγκαλιά. Φυσικά μπορούν πάντως να παίξουν έλληνες παίκτες στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ αλλα να ξέρουν τι ακριβώς ρόλο πρέπει να έχουν και να διαλέγουν σωστά την ομάδα τους"

-"Αγαπημένη μου ομάδα; Ευλογήθηκα που έπαιξα σε ομάδες όπως η Αντίμπ και ο Ολυμπιακός που πήραν τίτλους αλλά το πάθος του Ολυμπιακού είναι κάτι ξεχωριστό. Φυσικά αν μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή για να έρθω στην ομάδα στο τεχνικό τιμ θα το σκεφτόμουν χωρίς αμφιβολία. Δεν θα δίσταζα καθόλου"!

Keywords
Τυχαία Θέματα