Ντούβνιακ: ο "δήμιος" του Άρη

Ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο σέρβος παίκτης των «κυανέρυθρων» ήταν καθοριστικός όχι απλά επειδή σημείωσε 20 πόντους με 6/9 δίποντα και 2/5 τρίποντα, αλλά κυρίως επειδή μίλησε την κατάλληλη στιγμή. Εκεί όπου η μπάλα καίει.

Ο 27χρονος περιφερειακός αφού αρχικά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με τρίποντη βόμβα (63-62) στο τελευταίο λεπτό, στη συνέχεια σημείωσε το νικητήριο καλάθι διαμορφώνοντας

το τελικό 65-63 και φέρνοντας στο μυαλό μας μνήμες από το πολύ πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα τον αγώνα του Άρη με το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-13

Και τότε ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας 36 πόντους από τους συνολικούς 73 της ομάδας του σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Συν τοις άλλοις, ο σέρβος παίκτης είχε πετύχει και τότε τους τελευταίους πόντους του Ρεθύμνου με δύο καθοριστικές βολές διαμορφώνοντας το 73-70 για να μειώσει στη συνέχεια ο Άρης σε 73-71, σκορ με το οποίος τέλειωσε ο αγώνας.

Οι ομοιότητες όμως των δύο παιχνιδιών δεν σταματούν εδώ, αφού το Ρέθυμνο, όπως και ο Πανιώνιος σήμερα, ανέτρεψε διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων με ένα εντυπωσιακό σερί στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα