Ο έλεγχος των Ελλήνων στην Ευρωλίγκα

Η πρώτη φάση στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε και ας δούμε τι έκαναν οι έλληνες παίκτες που παίζουν σε ευρωπαϊκές ομάδες. Γενικά δεν πήγαν άσχημα αλλά δεν πήγαν και ιδιαίτερα καλά καθώς δεν ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους αλλά δεν είχαν και άσχημη παρουσία. Στην Ουνίξ οι Ζήσης και Καϊμακόγλου είναι βασικά στελέχη με θετικό πρόσημο. Καλό βαθμό αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει έχει ο Μπουρούσης στην Ρεάλ. Μέτριος σχετικά ο Περπέρογλου στην Εφές. Ο Βασιλειάδης δεν πήγε οπως ήθελε στην Μάλαγα, ο Σχορτσανίτης μέτριος και ο Βουγιούκας έπαιζε λίγο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στην Ρεάλ ο Γιάννης

Μπουρούσης ξεκίνησε στα 9 από τα 10 παιχνίδια και ειχε μ.ο 8π και 6ρ και μια καλή παρουσία με μ.ο συμμετοχής στα 17'.

Στην Εφές ο Στράτος Περπέρογλου ξεκίνησε και στα 9 παιχνίδια που έπαιξε και ειχε μια σχετικά καλή παρουσία με 8π και 5ρ με μ.ο συμμετοχής στα 24'.

Στην Ουνίξ Καζάν ο Νίκος Ζήσης ξεκίνησε στα 7 από τα 10 παιχνίδια και ειχε μ.ο 7π και 3 ρ και 4 ας και μια καλή παρουσία με μ.ο συμμετοχής στα 26'.

Στην Ουνίξ Καζάν ο Κώστας Καιμακόγλου ξεκίνησε και στα 10 παιχνίδια και ειχε μ.ο 8π και 5 ρ αλλά και 4 ας(!) και μια καλή παρουσία με μ.ο συμμετοχής στα 31!

Στην Μακάμπι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ξεκίνησε στα 7 από τα 10 παιχνίδια και ειχε μ.ο 6π και 2 ρ και μια μέτρια παρουσία με μ.ο συμμετοχής στα 13' μόλις.

Στην Μάλαγα ο Κώστας Βασιλειάδης ξεκίνησε στα 8 από τα 9 παιχνίδια του και ειχε μ.ο 7π και 1 ρ και μια μέτρια παρουσία με μ.ο συμμετοχής στα 16'.

Τέλος στην Γαλατά ο Ίαν Βουγιούκας είχε μια απαρατήρητη παρουσία καθώς ξεκίνησε σε 2 από 9 παιχνίδια που έπαιξε αλλά είχε μόλις 9' μ.ο συμμετοχής και 2.5π και 2ρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα